februarie 3, 2020

Hands of Jesus Attunement, initiere oferita de Gabriela Bogdan

Hands of Jesus Attunement

Hands of Jesus Attunement este primita de catre Alasdair Bothwell Gordon. Hands of Jesus nu face parte dintr-un pachet religios, aceasta este oferita oricui doreste si este pregatit s-o aiba.

Mainile lui Iisus au vindecat multimi – orbi, schiopi, paralizati.
Mainile lui Iisus au readus la viata morti.
Mainile lui Iisus i-au hranit pe cei flamanzi.
Mainile lui Iisus au binecuvantat copilasii.
Mainile lui Iisus au spalat picioarele ucenicilor.

O, cand ne gandim cat bine au facut aceste maini! Sa fii atins de aceste maini, ce binecuvantare! Cata speranta si cata bucurie au adus aceste maini si totusi, au fost luate si strapunse cu piroane. Aceste maini s-au lasat strapunse de cuie! Ce trist si ce imbucurator in acelasi timp. Trist, pentru ca a facut atat de mult bine si a fost rasplatit cu batjocura, dispret, chin amar si in final cu rastignire.Imbucurator, pentru ca astfel am ajuns sa cunoastem beneficiile marete ale jertfei Domnului nostru Isus Hristos.

In mainile strapunse de cuie iti poti incredinta viata cu toata increderea. In mainile strapunse de cuie poti sa gasesti vindecare. In mainile strapunse de cuie sunt solutii pentru orice problema, sunt mangaieri pentru orice durere.
Dumnezeul universului se gandeste la tine si vegheaza asupra ta, pentru ca in fata tronului Sau, Iisus arata spre coasta Sa si-Si ridica mainile. Tu esti sapat in mainile strapunse de cuie! Sapat acolo! Nu uita niciodata acest lucru!

Cu toate acestea, cred ca imputernicirea Mainile lui Iisus va functiona cel mai bine atunci cand este integrata in practica voastra existenta,  dar trebuie sa faceti ceea ce este potrivit pentru voi.

Acest acordaj Hands of Jesus nu are simboluri, se lucreaza prin intentie.

Costul initierii in Hands of Jesus Attunement este 156 Lei

Initierea se face la distanta, initierea se primeste in Chi Ball.

In urma initierii se primeste manualul si diploma.

PLUS– puteti transmite aceasta energie minunata altora !!

Maestrul Gabriela Bogdan

Bogdan Gabriela – maestru Hands of Jesus

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!