februarie 4, 2020

Lady Nada Attunement, initiere oferita de maestrul Gabriela Bogdan

Lady Nada Attunement

Cine este Maestrul Lady Nada?

Lady Nada Attunement ne ajuta sa ne dezvoltam sensibilitatea inimii. Lady Master Nada, este Cohanul celei de-a sasea raze (violet si auriu) de pace, slujire si fratie.

Lady Nada este de asemenea, un membru al consiliului Karmic, pe care-l serveste ca reprezentant al celei de-a treia raze (raza roz) a iubirii divine.

Lady Nada este un initiator si stapan al razei de rubin, iar ea ne invata desfasurarea trandafirului inimii, ajutandu-ne sa dezvoltam sensibilitatea inimii.

Ea este foarte implicata in initierea si sponsorizarea flacarilor gemene si a familiei din varsta Varsator. De asemenea Lady Nada, lucreaza cu copii lumii cu legiuni de Ingeri, care tind personal la nevoile tineretii.

Lady Nada spune: „Iti ofer iubirea mea, pentru toate celelalte pe care le-am dat deja”.

Maestrul Ascensionat Lady Nada este aici pentru a lucra cu copiii – toti copiii. De asemenea, ea este aici pentru a lucra cu toata lumea pentru a-si vindeca propriul copil interior: copilul ranit care exista in fiecare dintre noi.

Maestrul Ascensionat  Lady Nada are cea mai frumoasa energie. Energia ei este delicata, blanda si moale. Daca ai dureri emotionale, apeleaza la Lady Nada si te va lua in brate pentru a ajuta la vindecarea durerii.

Maestrul Ascendent Lady Nada, cunoscuta sub numele de Zeita Iubirii, ajuta Pamantul si evolutia umanitatii prin dragostea neconditionata a celei de-a sasea Raza de slujire a Iubirii lui Hristos, impartasind calitatile iubirii, compasiunii.
In India este cunoscuta si sub denumirea de Lakshmi sau Lumina divina. Simbolul ei este trandafirul roz.

Lady Nada

Lady Nada lucreaza la nivel de inaltare si vindecare mentala si ne invata ca inteligenta cuplata cu dorinta de a impartasi devine intelepciunea care ne conduce pe calea Iluminarii.
Lady Nada va oferi, de asemenea, asistenta si indrumare vindecatorilor, profesorilor, psihologilor, avocatilor, servitorilor din fiecare ramura a serviciilor umanitare si de sanatate.
Te ajuta sa-ti dezvolti pacea in tine si sa ramai in acea pace si in perioade de transformare si schimbari drastice.
In ultima lor intrupare ca fiind Iisus si Maria Magdalena, Nada si Sananda lucreaza impreuna pentru a ajuta Pamantul si evolutia umanitatii spre Ascensiune pe calea iubirii neconditionate, pe a Sasea Raza in serviciu si slujirea Iubirii lui Hristos.
Lady Nada pregateste candidatii pentru Inăltare, in a-si insusi calitatile Lui Dumnezeu, chakra plexului solar si pregatirea pentru a primi darurile Spiritului Sfant. Nada este de asemenea, un mesager pentru Domnul si Zeita Meru, Manusul celei de-a patra rasa radacina, a carui refugiu si Templul Iluminarii se află la Lacul Titicaca, sud de America.

Costul initierii in Lady Nada Attunement este 156 Lei

Initierea se face la distanta, initierea se primeste in Chi Ball.

In urma initierii se primeste manualul si diploma.

PLUS– puteti transmite aceasta energie minunata altora !!

Maestru Gabriela Bogdan

Bogdan Gabriela – maestru Lady Nada 

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!