octombrie 8, 2021

Angels of the Heart Empowerment

Angels of the Heart

Angels of the Heart, imputernicire primita de catre Carol Ann Tessier si Jens Soeborg.

Aceasta imputernicire cuprinde 2 parti: imputernicirea si meditatiea de activare. Aceasta imputernicire ii va activa pe Ingerii de Putere, Intelepciune si Iubire si cele 3 Flacari Sacre.

Imputernicirea Ingerii Inimii nu are simboluri. Se lucreaza cu frecventele si culorile celor 3 Ingeri: Ingerii de Putere, Ingerii Intelepciunii si Ingerii Iubirii. Acesti 3 ingeri ai inimii te vor ajuta sa dai drumul la toate sentimentele discordante, la toate sentimentele de divizare, de separare, de  judecata, de  durere, de  tristete si suferinta – la tot si orice te face să te simtim separat de Dumnezeu Atotcreator.

Puterea, Intelepciunea si Iubirea vor fi activate in camara Inimii Sacre a lui Dumnezeu. In timpul meditatiei de activare iti vei creste vibratia foarte mult, te vei elibera de toate sentimentele si emotiile negative pe care le ai in inima ta, de toata durerea, tristetea, de toate traumele care se afla inscrise in sufletul tau. Va fi o curatare masiva la nivel de suflet. Lucrand cu cei 3 Ingeri vei reusi sa obti o puritate din ce in ce mai mare a sufletului tau.

Costul initierii reiki Angels of the Heart Empowerment este 156 Lei

Initierea se face la distanta, initierea se primeste in Chi Ball.

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!