iulie 24, 2019

Arhanghelul Raziel, initiere oferita de maestrul Gabriela Bogdan

Arhanghelul Raziel – SECRETUL LUI DUMNEZEU sau MISTERUL LUI DUMNEZEU. Serafim si heruvim, Arhanghelul Raziel este secretarul lui Dumnezeu, pastratorul si pazitorul originalitatii, al taramului ideilor pure, unde se afla sursa tuturor adevarurilor. El sta in stanga tronului Creatorului si are acces la toata cunoasterea.

Beneficiile acordajului pe energia Arhanghelul Raziel

Raziel, ca Inger al cunoasterii, ne poate darui intelegerea fluxului de energie din Univers sau al oricarui fel de material ezoteric - geometria sacra, fizica cuantica, magia Divina. Lucrand cu energiile lui Raziel ne deschidem capacitatile psihice, ne dezvoltam capacitatea de a vedea, auzi, cunoaste si simti calauzirea Divina, evoluand spiritual, intelesul ascuns, mistic, asezat in spatele cuvintelor ne este dezvaluit de Raziel.

Raziel te ajuta sa rezolvi probleme din trecutul tau care se manifesta in prezent in toate directiile timpului. Te ajuta sa anulezi orice fel de juraminte ca sa te poata vindeca. Daca ai fobii, temeri sau neliniste el are acces la memoria AKASHA, la cartea sufletului tau. Este un Arhanghel al scolii misterelor.

Arhanghelul Raziel - fara el bogatia nu exista. Este ingerul intelepciunii, care aduce intodeauna ideile necesare ca sa reusesti sa devi mai prosper. Aduce cunoasterea necesara si modul de aplicare a acesteia pentru a deveni mai bogat si prosper.
Raziel te ajuta sa constientizezi unde ai gresit, ce ai facut gresit, ce ai gandit sau ai spus gresit care ti-a blocat prosperitatea. El este cel care te ajuta sa constientizezi tiparele tale care te saboteaza si te ajuta sa le elimini usor.
Arhanghelul Raziel

Costul initierii pe energia Arhanghelului Raziel  este de 156 Lei

Initierea se face la distanta, initierea se primeste in Chi Ball.

In urma initierii pe energia Arh.  Raziel, se primeste manualul si diploma.

PLUS- puteti transmite aceasta energie minunata altora !!

Maestrul Gabriela Bogdan

Bogdan Gabriela - maestru  Arhanghelul Raziel

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!