decembrie 13, 2021

Prosperity Flow Reiki, initiere oferita de Gabriela Bogdan

Prosperity Flow Reiki

Prosperity Flow Reiki, sistem oferit de Linda Colibert in august 2010.

Reiki Flux de Prosperitate iti armonizeaza energiile cu frecventa prosperitatii. Acest sistem te conecteaza la energiile superioare de manifestare a prosperitatii. Cand esti in armonie cu prosperitatea, atragi prosperitatea catre tine. Vibrezi cu energiile prosperitattii. Cand sunteti in aliniere cu prosperitatea, energiile lipsei, limitarii si constiintei saraciei nu pot ramane in campurile energetice ale prosperitatii. Acele energii negative nu pot exista in aceeasi lumina si energii ale prosperitatii.

Reiki Flux de Prosperitate Energiile prosperitatii sunt intotdeauna gata si accesibile pentru a fi folosite oricand avem nevoie de ele.

Fluxul de Prosperitate este energia divina de manifestare care te conecteaza rapid la Sursa Universala pentru a te ajuta sa atragi energiile pozitive ale Prosperitatii si banii catre tine. Tot ceea ce ai nevoie vreodata exista deja si se afla in lumea eterica. Pentru a manifesta prosperitate in viata ta, trebuie sa te conectezi la energiile eterice ale banilor si prosperitatii prin Spirit si trage-l la tine. Ea exista in eteri si trebuie sa o manifestati in taramul fizic.

Reiki-ul Fluxului de Prosperitate va aduce aceste energii pozitive de prosperitate prin intermediul cordonului fluxului de prosperitate, iar energiile curg prin voi pentru a va ridica vibratia pentru a fi in armonie cu si de aceeasi frecventa a prosperitatii.

Costul initierii in Prosperity Flow Reiki este 156 Lei

Initierea se face la distanta, initierea se primeste in Chi Ball.

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!