februarie 16, 2021

Blue Star Alcyone, acordaj oferit de Gabriela Bogdan

Blue Star Alcyone

Blue Star Alcyone – Cristalul Cunoasterii, din sistemul Pleiadelor care este numite de pamanteni, „Alcyone”.

Gaby Solina Grill-Mitterhofer a primit in 2007 aceasta ghidare de ascensiune cu energie ridicata. Va va duce pe planeta Alcyone din sistemul stelar al Pleiadelor pentru a primi o activare formala cu cristalul cunoasterii pentru a va aduce intelepciunea straveche. Veti fi la curent cu frecvente foarte mari de energie care va pot ajuta in procesul de ascensiune, inclusiv activarea puternica a celui de-al treilea ochi. Trei simboluri sunt incluse în acest sistem.

LEIAN este  pastratorul puternicului cristal albastru al Alcyone. Acest cristal se numeste Steaua Albastra, Cristalul Cunoasterii. Aceasta imputernicire se realizeaza in salile de cristal din Alcyone de insusi Marele Preot LEIAN.

Daca sunteti gata sa primiti acest nivel ridicat de activare atunci energia cristalului Blue Star va fi ancorata si activata in al 3-lea ochi. Energia cristalului Blue Star aduce in tine atunci cand esti pregatit intelepciunea straveche. Frecvente foarte inalte vor curge in tine cu aceasta imputernicire. Daca esti pregatit sa mergi cu Marele Preot LEIAN, intr-o calatorie de nedescris atunci accepta caeasta imputernicire. O calatorie in lumea ta natala, originea ta.

Costul initierii Blue Star Alcyone este 156 Lei

Initierea se face la distanta, initierea se primeste in Chi Ball.

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!