noiembrie 29, 2022

Salomonic Bethor Reiki

Salomonic Bethor Reiki

Salomonic Bethor Reiki

Acest sistem este canalizat de Manuela Fasoli in anul 2019. este un sistem care te conecteaza la energia spiritului planetei Jupiter - BETHOR.

Bethor, in magia salomonica, este cel mai inalt spirit de lumina al planetei Jupiter. Este o entitate angelica foarte puternica care ajuta la deschiderea, deblocarea fluxului de bani, prosperitate, abundenta. Este folosit in magia alba pentru a aduce bani, noroc, sanatate, caldura si onoruri, energie magica foarte puternica. Cu acest sistem reiki vei avea acces la energiea lui, favorurile lui, vei avea ajutor si protectie.  Cu simbolul initierii reiki va puteti atinge obiectivele fara a face niciunul ritual.

Planeta Jupiter este planeta bogatiei, a prosperitatii si abundentei cat si a sanatatii, vindecarii. Deci, Bethor va poate ajuta sa va vindecati, sa aduceti sanatatea in corpul vostru, dar sa vindecati si blocajele, dezechilibrele, limitarile care va tin departe de bani, abundenta, noroc chior, etc.

Sistemul are un singur simbol care ii poarta numele lui Bethor, dar care este si sigiliul lui. Acest simbol Reiki puteti sa-l faceti si pe un talisman cu care sa atrageti banii, bogatia, belsugul. Poti sa-l desenezi pe o lumanare, pe proiecte Reiki, pe portofel, pe un pahar cu apa, sa-l tineti la sediul firmei, etc.

Puteti canaliza energia si puterea lui Bethor in mod direct pentru a incarca obiecte sau cand faci un ritual pentru prosperitate.

Costul initierii reiki Salomonic Bethor Reiki este 156 Lei

Initierea se face la distanta, initierea se primeste in Chi Ball

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!