august 23, 2019

Astral Protection Shild, initiere oferita de maestrul Gabriela Bogdan

Astral Protection Shild fondatorul sistemului este Ali Afnan.

Astral Protection Shild, va fi plasat in jurul aurei  dvs., aceasta initiere  contine 5 imputerniciri:

  • IMPUTERNICIREA  MODERARII ENERGIEI - poate sa modereze orice tip de energie
  • IMPUTERNICIREA CULORILOR SCUTULUI - aceasta imputernicire este din Astral unde fiecare persoană are o culoare diferită de cea a altei persoane și acestea  sunt cele  7 culori ale curcubeului, iar in Centrul acelei Lumi exista un Pilon mare al carui varf nu poate fi vazuta si este in cele  7 culori ale curcubeului si protejeaza toti oamenii de acolo de negativitate sau orice problema, daca cineva se imbolnaveste atunci cand se apropie de acel stalp este vindecat.
  • IMPUTERNICIREA STRATULUI AURIC ASTRAL - această Imputernicire plaseaza o entitate speciala din Astral in stratul tau Auric numit HOOGANOOR care devine parte a Aurei si o protejeaza atunci cand este în forma activa de orice energie negativa si de energie electromagnetica.
  • IMPUTERNICIREA CEATA DE LUMINA ALBA - această Imputernicire plaseaza o ceata  de Lumina Alba care este produsa de  un dragon din corpul si respiratia sa, care  traieste pe un Munte din Astral. Aceasta Ceata de Lumina Alba vine si este foarte protectiva si nu permite energiilor negative sau fiintelor negative sa se apropie in vreun fel.
  • IMPUTERNICIREA  FILTRULUI ASTRAL SQUARE (patrat) - această Imputernicire pune un patrat de acolo si filtreaza si creste energia venind din exterior ca o lupa cand lasam lumina soarelui prin ea si o concentram intr-un anumit punct pe  o hartie pe care o poate arde sau poate lasa un semn de arsura, astfel incat acest patrat este de asemenea dintr-un patrat special de sticla.

Scopul acestei initieri este de a va oferi 5 puteri care vor crea energii speciale in jurul Aurei voastre si vor activa un scut special care va fi inmanat Sinelui Superior astfel incat energiile sa poata fi moderate si sa lucreze pentru binele cel mai inalt al dvs.

Costul initierii Astral Protection Sheild este de 156 Lei

Initierea se face la distanta, initierea se primeste in Chi Ball.

In urma acordajului se primeste manualul si diploma.

PLUS- puteti transmite aceasta energie minunata altora !!

Maestrul Gabriela Bogdan
Astral Protection Shield, oferita de Gabriela Bogdan

Bogdan Gabriela - maestru Astral Protection Sheild

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!