august 23, 2019

Astral Protection Shild, initiere oferita de Gabriela Bogdan

Fondatorul initierii Astral Protection Sheild este Ali Afnan.

Aceasta initiere este pentru Scutul de Protectie Astrala Plasat in jurul aurei  dvs. si care contine 5 imputerniciri:

  • IMPUTERNICIREA  MODERĂRII ENERGIEI - poate să modereze orice tip de energie
  • IMPUTERNICIREA CULORILOR SCUTULUI - această împuternicire este din Astral unde fiecare persoană are o culoare diferită de cea a altei persoane și acestea  sunt cele  7 culori ale curcubeului, iar în Centrul acelei Lumi există un Pilon mare al cărui vârf nu poate fi văzută și este in cele  7 culori ale curcubeului și protejează toți oamenii de acolo de negativitate sau orice problema, dacă cineva se îmbolnăvește atunci când se apropie de acel stâlp este vindecat.
  • IMPUTERNICIREA STRATULUI AURIC ASTRAL - această Împuternicire plasează o entitate specială din Astral în stratul tău Auric numit HOOGANOOR care devine parte a Aurei și o protejează atunci când este în formă activă de orice energie negativă și de energie electromagnetică.
  • IMPUTERNICIREA CEATA DE LUMINA ALBA - această Împuternicire plasează o ceata  de Lumină Albă care este produsă de  un dragon din corpul și respirația sa, care  trăiește pe un Munte din Astral. Această Ceata de Lumină Albă vine și este foarte protectiva și nu permite energiilor negative sau ființelor negative să se apropie în vreun fel.
  • IMPUTERNICIREA  FILTRULUI ASTRAL SQUARE (patrat) - această Împuternicire pune un patrat de acolo și filtrează și crește energia venind din exterior ca o lupă când lăsăm lumina soarelui prin ea și o concentrăm într-un anumit punct pe  o hârtie pe care o poate arde sau poate lăsa un semn de arsură, astfel încât acest pătrat este de asemenea dintr-un pătrat special de sticlă.

Scopul acestei initieri este de a va oferi 5 puteri care vor crea energii speciale in jurul Aurei voastre si vor activa un scut special care va fi inmanat Sinelui Superior astfel incat energiile sa poata fi moderate si sa lucreze pentru binele cel mai inalt al dvs.

Costul initierii Astral Protection Sheild este de 150 Lei

Initierea se poate face direct, in cadrul cabinetului, sau la distanta.

In urma acordajului se primeste manualul si diploma.

Maestrul Gabriela Bogdan
Astral Protection Shield, oferita de Gabriela Bogdan

Bogdan Gabriela - maestru Astral Protection Sheild