noiembrie 24, 2020

Ordinul Cavalerilor Mariei Magdalena

Ordinul Mariei Magdalena

Ordinul Cavalerilor Mariei Magdalena - canalizare facuta cu ajutorul lui Carol Ann Tessier

Ordinul  Mariei Magdalena este accesibil deopotriva femeilor si barbatilor; desi ne referim la el ca fiind Ordinul Mariei Magdalena. El, de fapt, corespunde cuvantului evreiesc care inseamna Turnul Tariei. Scopul acestei initieri/acestui Ordin este de a o onora si de a o restabili pe Magdala, Sacrul Feminin, pe locul ei legitim ca parte a lui YHVH Dumnezeu Tata.

Maria Magdalena sau Maria din Magdala este mentionata in Noul Testament. Evanghelistii o mentioneaza ca discipol a lui Iisus Hristos si martor al invierii. Epitetul ei se refera la locul Magdala pe Marea Galileei in Tara Sfanta. Ea este venerata ca sfanta in crestinism.

Dupa crucificarea lui Iisus – la care a asistat alaturi de alte femei de la piciorul crucii – si dupa ce toti discipolii barbati au plecat, Maria Magdalena a mai jucat un rol cheie in Inviere. Conform Evangheliilor, a vizitat mormantul lui Iisus in ziua de duminica, ori singura (conform Evangheliei dupa Ioan) sau cu alte femei, gasind mormantul gol.

Ordinul Cavalerilor Mariei Magdalena

Este un ordin ezoteric crestin, care studiaza adevaratele invataturi, exercitii mistice, meditatii si rugaciuni la Iisus Hristos si Maria Magdalena.

Acest acordaj nu are simboluri, te conecteaza la enrgia Mariei Magdalena.

Costul acordajului Ordinul Cavalerilor Mariei Magdalena este de 66 Lei

Initierea se face la distanta si se primeste in Chi Ball

PLUS - puteti transmite aceasta energie minunata altora!!

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!