septembrie 5, 2019

Money Angel Reiki, initiere oferita de maestrul Gabriela Bogdan

Money Angel Reiki, acest sistem a fost creat pentru a ajuta, sprijini si inspira in perioadele de stres economic. Acest sistem nu este conceput pentru a manifesta instantaneu bogatia sau prosperitatea. Nu ofera solutii rapide, dar ajuta individul sa faca schimbari pe termen lung si sa elaboreze strategii pentru a chibzui mai bine banii. Ajuta la furnizarea de suport pentru perioadele grele.

In lucrul cu Ingerul Banilor, va veti conecta cu propriul dvs. Inger pentru a va ajuta in calatoria dvs. personala de prosperitate.

Daca considerati ca ati gresit fata de Ingerul Banilor cu ceva, ar fi bine sa-i cereti ajutorul si Arh. Rafael pentru a vindeca relatia voastra cu acest Inger minunat.

Sistemul Ingerul Banilor Reiki are doua simboluri: Money Grounding Symbol  si Money Angel Wings Symbol.

Primul simbol il puteti folosi pentru vindecarea dvs. generala. Al doile simbol aduce ajutor angelic in rezolvarea problemelor cu banii.

Lucrand cu acest sistem veti reusi sa indepartati tiparele comportamentale negative legate de bani, blocajele, limitarile, autolimitarile, cutumele, programele mentale care submineaza prosperitatea voastra, castigurile.

Aceste simboluri le puteti face pe proiecte Reki, pe portofel, pe carduri si sa va faceti binenteles autotratament cu ele.

Money Angel Reiki

Costul initierii in Ingerul Banilor Reiki este 156 Lei

Initierea se face la distanta, initierea se primeste in Chi Ball.

In urma initierii se primeste manualul si diploma.

PLUS- puteti transmite aceasta energie minunata altora !!

Maestrul Gabriela Bogdan
Money Angel Reiki

Bogdan Gabriela - maestru Money Angel Reiki 

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!