ianuarie 3, 2021

Good Shepherd Protection Shield Activation, initiere oferita de maestrul Gabriela Bogdan

Good Shepherd Protection Shield Activation - Channeled by Dr. Rev. Tracey Loper, DD.

Sistemul Activarea Scutului de Protectie a Bunului Pastor ne-a fost oferit ca un dar al milostivului si iubitorului Maestru Inaltat Iisus, pentru a ne asigura  ca suntem sub protectia si grija Maestrului Ascensionat Iisus in orice moment.

Cu scutul energetic al Pastorului cel bun, plasat in campul tau energetic, esti pe deplin protejat/a impotriva oricarui lucru, oricarei circumstante, care este de orice alta natura mai putin decat iubire.

Energiile maestrului Ascensionat Iisus nu vor permite sa patrunda nici o energie ce este  mai putin decat energia iubirii in campul tau energetic. Daca exista energii intunecate si negative, entitati, spirite si altele forme gand prezente in momentul in care activati acest sistem,   aceastea vor fi  eliminate.

La fel si darurile voastre spirituale, darurile psihice si nivelul vostru de spiritualitate, vor fi ridicate la un nivel mai  inalt si veti incepe sa va  conectati cu nivele mai inalte ale Spiritului, Energii mai inalte si influente benefice Cosmice si Divine.

Campul vostru de energie va fi protejat pentru a nu fi secatuit de energie, vampirizat de altii. Aura, Chakrele, Corpurile voastre subtile vor fi curatate, purificate  si echilibrate la toate nivelurile.

Energia acestui sistem va reconecta persoana care o foloseste la Sursa divina si va inlatura  orice teama de a fi atacat si abuzat. Scutul Bunului Pastor este folosit ca protectie impotriva tuturor formelor de atac / spiritual, mental, emotional sau fizic.

Nu exista simboluri specifice acestui sistem. Este activat prin simpla declaratie de intentie.

Good Shepherd Protection Shield Activation

Costul acordajului pe energia  Good Shepherd Protection Shield Activation este de 156 Lei

PLUS - puteti transmite aceasta energie minunata si altora!

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!