octombrie 8, 2021

Arhanghelul Ariel, Inger al pamantului, al Intelepciunii, al Abundentei

Arhanghelul Ariel

Arhanghelul Ariel, acordaj primit de Andrew Brocklebank & Jens Soeborg.

Arhanghelii au fost creati si inzestrati cu o explozie extraordinara de energie a fortei vitale. Fiecare Arhanghel are o misiune specifica, pe care se angajeaza cu absoluta pasiune, perseverenta si devotament de nezdruncinat. Fiecare Arhanghel transmite o calitate si o energie unica, care se concentreaza pe cresterea noastra spirituala.  Ei sunt entuziasmati si dornici sa lucreze cu tine si sa te asiste de-a lungul calatoriei tale.

Cine este Ariel?

Ariel - Arh. Naturii - Aceasta frumoasa fiinta de lumina supravegheaza taramul ingerilor pamantesti care sunt uneori numiti creaturi mitice pe care noi le numim zane, spiridusi, etc.

Ariel este ingrijitorul si protectorul Pamantului. El vegheaza asupra tuturor fiintelor (oameni, animale, spirite) asigurandu-le supravietuirea si protectia lor. Ariel este uneori numit cel mai inalt inger, astfel incat el poate vedea intreaga creatie. El este adesea infatisat purtand o roba alba care tine Pamantul.

Cum te poate ajuta Arhanghelul Ariel?

Ariel este Arhanghelul la care trebuie sa apelezi pentru orice problemă asociata cu planeta Venus. Urmatoarele activitati sunt guvernate de planeta Venus: romantism, dragoste, casatorie, prietenie, creatie artistica, muzica, dans, actorie, scriere, pictura, cusut, moda, divertisment, pace, armonie, mediu, frumusete, abundenta, noroc.

 

Rugaciune catre Arh. Ariel

“Ariel, Leoaica lui Dumnezeu, iti multumesc ca ma invalui in lumina ta aurie. Ma bucur de taria si rezistenta ta. Ma simt bine si in siguranta stiind ca esti cu mine acum. Multumesc pentru ca mi-ai dezlantuit curajul si m-ai ajutat sa vad limpede. Inconjoara-ma cu animale ghid. Sunt liber ca pasarea cerului, ca leul in slabaticie. Astazi ma inalt spre culmi, liber, puternic si linistit. Multumesc, Arhanghele Ariel. Sunt lumina, sunt ca tine. Sunt pregatit(a) sa stralucesc!”

Asa sa fie si asa este!

Costul initierii reiki Arhanghelul Ariel este 156 Lei

Initierea se face la distanta, initierea se primeste in Chi Ball.

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!