martie 2, 2020

21 Taras Attunements, initiere oferita de maestrul Gabriela Bogdan

21 Taras Attunement, sistem fondat de Jens Söeborg. Aceste acordaje pot fi folosite pentru vindecatorii si alti lucratori spirituali pentru a lucra cu problema compasiunii.

Zeita TARA este eliberatorul rapid care va indeparteaza toate Fricile, Obstacolele!

Culorile Zeitei TARA:

Zeita budista Tara, in toate manifestarile si culorile ei - fie Tara Alba, Tara Rosie, Tara Neagra, Tara Galbena, Tara Albastra sau Tara Verde - este emanarea unei energii puternice de compasiune si vindecare. Exista un total de 21 de expresii ale energiei Tara. Intelesul Tarei este "Cine salveaza".

Tara Alba

Tara alba, numita si "Mama tuturor Buddha", este intruchiparea perfecta a puterii, intelepciunii si puritatii gratioase.

Ca si in cazul expresiilor Tara in alte 5 culori, vibratiile de culoare alba exprima energia specifica a White Tara. Pur, adevarat, puternic, depasind toate limitarile - acestea sunt doar cateva din atributele culorii albe care descriu energia Tarii Albe.

Uneori, Tara Alba este numită "Zeita Sapte Ochii" deoarece, in afara de cel de-al treilea ochi, ea este descrisa si cu ochii in maini si picioare. Aceasta reprezinta Tara Alba care vad toata suferinta umana, precum si incurajeaza devotatul sa-si dezvolte vigilenta si sensibilitatea fata de energia din interiorul si din jurul lor.

in multe feluri, energia Tarii albe este similara energiei lui Kwan Yin; ambele zeite sunt numite mame si reprezinta un flux de compasiune puternic si protector. Modul in care White Tara este cu siguranta diferit de Kwan Yin este in asociatiile feministe.

Daca Kwan Yin sa intors de la poarta Cerului si a promis ca va fi aici pana cand fiecare om va ajunge la eliberare, Tara a promis sa se nasca ca o femeie in toate vietile ei. Din aceasta cauza Tara este adesea numita prima, sau feminista timpurie.

Tara Alba este asezata in pozitia de lotus, cu talpile picioarelor indreptate in sus (lotus diamantat). Mana stanga este in mana protectoare, fara frica, iar mana dreapta sta in mudra compasiunii. O floare de lotus albastra este deseori descrisa provenind din mana stanga a Tarei Alba - o expresie energetica a unei stari de teama care duce la Buddha.

O alta asociere cu puterile Tara Alba este energia sanatatii si a longevitatii. Poate da o viata indelungata daca este dedicata urmaririi adevarului si compasiunii universale.

Exista diferite fatete ale energiei Tarei, asa cum este ea evocata prin faptul ca ea este reprezentata intr-o anumita culoare . De exemplu, Red Tara va ajuta sa activati energia pentru a atinge obiectivele, Tara Albastra va ajuta sa transmutati furia, iar  Tara Verde va vindeca de frica si ajuta la inlăturarea obstacolelor.

Tara Galbena

Tara Galbena poate fi rugata pentru ajutor cu averile sau posesiuni materiale, iar Black Tara este putere (interior sau exterior).

Cu toate acestea, la fel cum albul este considerat culoarea suprema in multe traditii mistice (albul contine in sine toate culorile), asa este si Tara Alba, considerata cea mai puternica dintre toate Tara, deoarece le intruchipeaza pe toate.

Tara Verde

Tara verde este un Buddha feminin si una dintre cele mai cunoscute zeite din lumea budista. Pe masura ce culoarea verde este culoarea universala a vindecarii, regenerarii si cresterii - ganditi-va la natura - Tara Verde intruchipeaza energia vindecatoare a eliberarii de teama si ignoranta. Ignoranta umana vine in mai multe forme - de la gelozie la mandrie - si energia vindectoare a Green Tara aduce conAtientizarea Ai uAurarea acestor aspecte negative.

Cu toate acestea, principala caracteristică a tuturor Taras - indiferent de ce culoare isi exprima energia lor specifica - este angajamentul Tarei de a fi in forma feminina, isi exprima energia specifica - este angajamentul Tarei de a fi in forma feminina.

 

 

Cele 21 TARA:

 

 

Twentyone Taras Attunements
 1. NYURMA PALMO
 2. . SHIWA CHENMO
 3.  SERDOG CHEN - Lady
 4. TSUGTOR NAMPAR GYALMA
 5. HUNG DRADROGMA
 6. JIGTEN SUMLE NAMPAR GYALMA
 7.  SHEN JOMMA
 8. DU DRA JOMMA
 9. JIGPA KUNKYOB
 10. DUDANG JIGTEN WANGDU DEMA
 11. PONGPA SELMA
 1. TRASHI TAMCHE JINMA
 2. METAR BARMA
 3. TRONYER CHEN
 4. SHIWA CHENMA
 5. RIGPA HUNGLE DROLMA
 6. DROLMA JIGTEN SUMYOWA
 7. DUGSELMA
 8. TAMPUL DUG-NGAL SELWE'I DROLMA
 9. RIMNE SELWEI DROLMA
 10. TAMCHE TR'INLE YONGSU DZOGPAR JEPEI DROLMA

 

Costul initierii 21 Taras Attunements este 156 Lei

Initierea se face la distanta, initierea se primeste in Chi Ball.

In urma initierii 21 Taras Attunements se primeste manualul

PLUS- puteti transmite aceasta energie minunata altora !!

Maestru Gabriela Bogdan
21 Taras Seichim Reiki Gabriela Bogdan

Bogdan Gabriela - maestru 21 Taras Attunements

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!