octombrie 8, 2021

Arhanghelul Jophiel, Ingerul Paradisului, Ingerul protector al artistilor

Arhanghel Jophiel

Arhanghelul Jophiel sistem primit de Andrew Brocklebank & Jens Soeborg.

Cine este Arhanghelul Jophiel?

El este cunoscut ca Ingerul frumusetii, deoarece numele sau in ebraica se traduce prin "frumusetea lui Dumnezeu".

Arhanghel al celei de-a treia raze, Jophiel este ingerul Paradisului si al Ingerul protector al artistilor, al Iluminarii.

El ajuta la asimilarea informatiilor, la studierea si la promovarea testelor, dizolvarea ignorantei, a mandriei si a ingustarii de vederi si expunerea de nelegiuiri in guverne si corporatii. Jophiel ajuta in lupta impotriva poluarii, la curatarea planetei noastre si aduce omenirii darul frumusetii.

Invoca-l pe Jophiel daca doresti sa experimentezi sclipiri de intuitie si claritate mentala. Il poti chema pe Arhanghelul Jophiel sa se apropie de tine pentru a te ajuta sa-ti creezi viata pe care v-o doresti. Concentreaza-ti ergia asupra a ceea ce iti doresti de la viata si cere-i Arhanghelului sa te ajute. El poate apoi, folosind energia universala, sa creeze tot ceea ce ai cerut. Jophiel ajuta in plan fizic proiectele artistice. te ajuta sa-ti faci casa frumoasa, biroul. Te ajuta sa ai ganduri frumoase, sa vezi si sa apreciezi frumusetea oriunde in jurul tau.

Ce simbolizeaza Arhanghelul Jofiel?

Jofiel reprezinta puterea luminii cunoasterii fata de intunericul ignorantei. Este reprezentarea energiei care dizolva falsul orgoliu, limitarile mintii si obiceiurile proaste care impiedica patrunderea adevaratei cunoasteri.

Energia pe care o reprezinta arhanghelul Jofiel ajuta fiinta umana ss se purifice de impuritatile metale sau fizice pentru a atinge frumusetea lui Dumnezeu, asa cum indica si numele sau. Jofiel este cel care ofera de asemenea inspiratie artistica si intelectuala, ajutandu-te, dacă ii ceri aceasta, cu proiectele dificile sau care implica creativitate. Invocarea mentala a arhanghelului  este sinonima cu a cere sa vezi cu adevarat frumusetea si posibilitatile benefice in tot ceea ce faci.

 

 

 

Costul initierii reiki Arhanghel Jophiel este 156 Lei

Initierea se face la distanta, initierea se primeste in Chi Ball.

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!