septembrie 7, 2019

Money River Reiki, initiere oferita de maestrul Gabriela Bogdan

Money River Reiki a fost primit prin chaneling de catre Linda Coliber in mai 2009. Acordajul pe energia Raul Banilor va conecteaza la Sursa creativa si va ajuta sa indepartati blocajele de pe fluxul de bani si de venituri. De asemenea, te plimba printr-o meditatie in care iti descoperi propriul rau al banilor si inveti cum sa primesti Abundenta Universului.

Vi se ofera un simbol care va va ajuta sa accesati rapid energiile si sa va conectati ori de câte ori aveti nevoie pentru a va binecuvanta prosperitate, pentru a va ajuta pe voi si pe ceilalti.

Energia banilor curge ca un rau. Energia este fluida ca apa.

Sistemul are un singur simbol: Money River Reiki. Acest simbol reprezinta un rau al banilor care curge intotdeauna spre tine. 

Acest simbol va conecteaza la raul banilor personal. Acordajul pe energia Raul Banilor este o meditatie care va conecteaza la raul banilor personal. Puteti accesa acest rau personal al banilor ori de cate ori doriti sau aveti nevoie de bani.

Simbolul Raul Banilor il puteti pune pe proiectele Reiki, in flacara unei lumanari verzi, pe facturi pentru a putea sa le platiti, pe portofel, pe bani, pe carduri si oriunde credeti voi.

Money River Reiki

Costul initierii in Money River Reiki este 156 Lei

Initierea se face la distanta, initierea se primeste in Chi Ball.

In urma initierii se primeste manualul si diploma.

PLUS– puteti transmite aceasta energie minunata altora !!

Maestrul Gabriela Bogdan

Bogdan Gabriela – maestru Money River Reiki 

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!