noiembrie 5, 2020

Excess Fat Care Reiki, initiere oferita de maestrul Gabriela Bogdan

Excess Fat Care, initiere oferita de maestrul Gabriela Bogdan

Excess Fat Care acest acordaj este primit de Mariah Windsong  in 2011. Este un sistem energetic simplu si cuprinzator si Shakti poate sa va ajute corpul sa reduca excesul de grasime. Celulele corpului tau pastreaza amintirile depunerilor de grasime.

Shakti sunt inteligente divine feminine care seamana cu Ingerii, dar cu o alta descendenta. Sunt foarte pure si uneori delicate. Ele raspund la intentia sincera. Dacă vrei asistenta lor, chemați-i.

Printre Shakti pe care ii primesti se numara: metabolizatorul Shakti, Toxin Escort Shakti,  memoria celulară Flush. Sistemul nu are nici un simbol, se lucreaza cu energia prin invocarea ei.

Activati Excess Fat Care ™ inainte de culcare sau dimineata. Cand tu activezi, cu intentie, Excess Fat Care ™ inainte de culcare sau dimineata vei primi un flux de energie care ajuta corpul sa fie la greutatea sa optima. 

Acest sistem va ajuta sa eliberati din memoria celulara toate emotiile negative, frica, tiparele mentale care indeamna corpul tau sa acumuleze kilograme. Va elibera totodata si toxinele care nu sunt necesare corpului tau.

Cauzele kilogramelor acumulate in plus de corpul vostru

Excesul de grasime indica ca inconstient persoana afectata cauta si vrea sa se izoleze in comunicarea sa cu exteriorul, ori ca exista o emotie sau un sentiment prizonier, izolat in interiorul ei, pe care nu vrea sa-l vada.

Prin exces de grasime acumulat, persoana cauta o forma de protectie pe care o acumuleaza continuu prin gandurile cele mai profunde. Sunt persoane care doresc sa se apropie de oamenii pe care ii iubesc si in acelasi timp le este frica. Isi camufleaza frica de a fi expusi, vulnerabilitatea lor si in acelasi timp vor sa evite sa fie raniti prin remarci, critici si situatii inconfortabile, mai ales cele de natura sexuala.

Daca au trait o situatie traumatizanta in legatura cu sexualitatea lor, femeile isi dezvolta foarte mult coapsele iar barbatii burta, in ideea de a-si proteja organele genitale.

Greutatea excesiva reprezinta o metoda si de protectie. Individul doreste sa se protejeze importiva ranilor sufletesti, sarcasmelor, criticilor, de multe ori el se teme de viata.

Atunci cand ne simtim stingheri si in nesiguranta ne ingrasam cateva kg.

Obezitatea apare de asemenea la oamenii care vor sa posede cat mai mult, sau la cei care se cramponeaza de trecut. Obezitatea poate sa apara si atunci cand exista un dezechilibru, o revolta fata de anturajul sau fata de situatii de care nu mai vrem sa ne aducem aminte.

Mancarea pe care o mancam reprezinta de fapt si o hrana emotionala. Atunci cand mancam in exces, o facem pentru a umple un vid interior, singuratatea sau izolarea pe care o traim.

Excesul de grasime poate sa ne arate ca traim o mare insecuritate atat la nivel emotional cat si la nivel material si in mod inconstient avem nevoie sa inmagazinam pentru evita ”penuriile” si lipsurile care pot sa apara.

Excesul de grasime poate sa apara dupa un mare soc emotional sau dupa o pierdere importanta si vidul care apare este foarte dificil de suportat.

Persoanele care sufera de obezitate au impresia ca nu reprezinta o greutate intr-o anumita situatie.

Acest dezechilibru corporal poate sa ne demonstreze ca ne simtim limitati in diferite aspecte din viata si atunci corpul nostru,  pentru a echilibra aceasta situatie, se mareste.

De asemenea daca sunt o persoana care acumuleaza ganduri, emotii sau obiecte, atunci si corpul meu acumuleaza.

Ar trebui sa ma intreb care sunt beneficiile mele daca am un surplus de greutate? Care sunt activitatile pe care le pot astfel evita pentru ca ele imi starnesc teama? Care sunt persoanele de care eu ma pot astfel izola? Un alt aspect important de luat in considerare este: care este pericolul pe care l-as putea trai daca as avea greutatea ideala?

Practicati ritualul urmator si veti slabi 5 kg garantat

Ritualul se practica timp de 21 de zile, in fiecare seara, inainte de culcare. Pe toata durata ritualului se mananca doar mancare de post. In prima seara vizualizati un zid de culoare galben-cenusiu format din 21 de caramizi. Luati prima caramida si dati-o jos, spunand:

“Pana in data de… ajung la… kg” – si spuneti greutatea voastra fara 5 kilograme. A doua seara vizualizati zidul, luati a doua caramida si rostiti iarasi:

“Pana in data de… ajung la… kg”. Faceti acest lucru pana in cea de a 21-a zi, scazand cate o caramida in fiecare seara. Este foarte important modul in care va concentrati. Inceputul va fi extrem de greu.

Veti vedea ca de fiecare data cand vreti sa dati jos o caramida, mentalul vostru pune caramida la loc. De asemenea, trebuie sa vizualizati si caramizile ramase si pe cele date jos si sa le numarati.

Costul initierii in Excess Fat Care este 156 Lei

In urma initierii se primeste manualul

PLUS - puteti transmite aceasta energie minunata altora

Excess Fat Care
error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!