septembrie 2, 2021

Dragonii Abundentei, initiere oferita de maestrul Gabriela Bogdan

Dragonii Abundentei

Dragonii Abundentei sunt un grup de dragoni care detin frecventa abundentei.

Dragonul iti aduce puterea lui magica. El reprezinta eliberarea si dezlantuirea. El iti ofera vitalitate. Energia dragonului este o energie extrem de puternica si trebuie sa fii pregatit sa o folosesti.  Dragonii au o intelepciune de nedescris, sunt mari protectori, dau curaj si forta. Sunt insotitori ideali de călatorie pentru a zbura in alte lumi si dimensiuni pe spatele lor.

Dragonul iti arata tulburarile interioare, te ajuta prin ghidare in lucrul cu subconstientul aflat in adancul fiintei tale.  Daca dragonul apare in interiorul tau, acorda atentie la tot ceea ce arata sentimentele si semnele in imagini astfel sa te realiniezi si iti continui drumul – la un nivel diferit, mai inalt.

Dragonul te conecteaza cu focul din tine, cu puterea ta creatoare puternica si cu elementul in care il vezi. Te conecteaza cu abilitatile tale magice si cu o vedere de nivel superior. Te conecteaza cu potentialul tau si te invata sa-ti folosesti puterea si sa lucrezi pentru viata si obiectivele tale.

Dragonii te vor sustine intotdeuna in exercitiile tale pentru autovindecare. Dragonii te pot conduce in lumile in care pana atunci nu ai avut acces. Lucrul cu puterea dragonilor este intr-adevar un mod foarte special.

Dragonii Abundentei sunt cei mai potriviti pentru a-i apela la orice blocaje sau situatii, care duc la blocarea fluxului de abundenta.

Sistemul Dragonii Abundentei nu are simboluri reiki. Energia reiki se activeaza prin intentie. Dragonii abundentei vor elimina blocajele energetice financiare pe care le aveti. Va vor ajuta sa aveti abundenta si prosperitate in viata voastra. Lucrand cu energia dragonilor veti putea debloca situatii din viata voastra, ii ajuta pe cei care au afaceri aducandu-le clienti etc.

Dragonii Abundentei va vor ajuta sa creati un camp de energie abundenta, astfel incat legea de atractie sa poata lucra prin voi aducandu-va o viata abundenta.

Costul initierii reiki Dragonii Abundentei este 300 Lei

Initierea se face la distanta, initierea se primeste in Chi Ball.

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!