iulie 24, 2019

Arhanghelul Rafael, initiere oferita de maestrul Gabriela Bogdan

Rafael inseamna Dumnezeu vindeca sau vindecarea este de la Dumnezeu. Arhanghelul Rafael este un puternic vindecator, atat al corpului fizic, cat si al suferintelor sufletesti, protector al oamenilor si al animalelor. In ebraica RAPHA inseamna doctor sau vindecator. Rafael, care se ocupa de ranile si bolile fiintelor umane.

Arhanghelul Rafael impreuna cu Mihail si Gabriel sunt mentionati in Biblie. Este Serafim si Sef al virtutilor impreuna cu Mihail. Rafael nu este numai un vindecator, dar si un dusman de temut al fortelor demonice.

El ne aduce cunostintele despre toate tipurile de remedii si medicamente, despre orice fel de leacuri, toate tipurile de vindecare si armonizare traditionala si alternativa, oficiale sau complementare, este patronul stiintelor medicale si a adus pe pamant informatiile necesare echilibrului unei vieti sanatoase.

Energia Arhanghelului Rafael inlatura toate blocajele din structurile corpului nostru. Rafael ii ghideaza pe vindecatori pentru a gasi cele mai potrivite tratamente si cele mai eficiente remedii.

MISIUNEA sa este sa impartaseasca darul vindecarii. Vindeca bolile fizice.

INGERI DIN SUBORDINE: Ingerii Sanatatii, Compasiunii, Iertarii, Impacarii si Armoniei.

Costul initierii pe energia Arhanghelului Rafael  este de 60 Lei

Initierea se poate face direct, in cadrul cabinetului, sau la distanta.

In urma initierii, se primeste manualul si diploma.

Maestrul Gabriela Bogdan

Bogdan Gabriela - maestru  Arhanghelul Rafael