iulie 8, 2019

Fairy Realms Reiki, initiere oferita de maestrul Gabriela Bogdan

Fairy Realms Reiki - Taramul Zanelor Reiki a fost primit  de catre Keith Zang, la 8 iulie 2005.

Fairy Realms Reiki - Taramul Zanelor Reiki este o forma de Reiki care este destinata vindecarii mediului, Mamei Pamant, plantelor, animalelor si oamenilor, vindecarii cu ajutorul naturii si conectarii cu spiritele si zanele naturii. Culorile asociate cu Fairy Realms Reiki sunt verde si maro. Culoarea verde este pentru crestere, vindecare. Daca se utilizeaza aceasta energie pentru impamantare, ar trebui folosită culoarea maro.

Daca aceasta energie este folosita pentru o persoana, culoarea verde poate fi adusa in corpul ei pentru a ajuta la vindecarea afectiunilor fizice, chakra inimii, precum si pentru a ajuta la manifestarea abundentei. Culoarea maro poate fi folosita in timpul sesiunii de vindecare pentru a ajuta la impamantarea atat a practicianului, cat si a destinatarului.

ATENTIE!  Acest tip de energie nu ar trebui sa fie utilizat pentru persoanele care au cancer sau tumori. Fairy Reiki este o energia a cresterii si a proliferarii. Folosind Fairy Reiki pe persoanele care au cancer si tumori, ele in loc sa se vindece sa se resoarba din organism, celulele bolnave, tumora creste, se inmultesc celulele bolnave, acesta este un rezultatul mai putin de dorit.

Taramul Zanelor Reiki este orientat spre mediul inconjurator si se concentreaza pe sprijinirea cresterii plantelor si a animalelor, prin curatarea pamantului de toxine, prin impamantare si prin facilitarea contactului dintre taramul omului si al zanelor.

Fairy Realms Reiki

Fairy Realms Reiki are 3 nivele,  fiecare nivel are cate un simbol:

  1. simbolul de la nivelul 1 este pentru vindecarea Mamei Pamant, a plantelor si animalelor
  2. simbolul de la nivelul 2 este pentru vindecarea emotionala. Simbolul pentru acest nivel ajuta la vindecarea traumelor emotionale asociate cu distrugerea si manipularea ecosistemului. Aceasta energie poate fi de asemenea folosita pentru a ajuta la vindecarea animalelor traumatizate si a oamenilor. Eliberati blocurile si problemele emotionale si permiteti energiilor de vindecare verde sa le ia locul.
  3. simbolul 3 de la nivelul 3 Maestru  - Nivelul Mastru pentru aceasta energie este in mare parte preocupat de activarea si acordarea chakrelor.

Acum, Taramul Zanelor ne cere sa ajutam la vindecarea planetei. Noi, ca lucratori ai Lumini, suntem aici pentru a raspunde la acest apel. Fairy Reiki este un instrument pentru a facilita vindecarea pe toate nivelele planetei si a celor care se afla pe ea.

Este o forma perfecta de folosit pentru a ajuta gradinile, florile si padurile sa creasca, ajutand la vindecarea animalelor si deschizand centrele psihice pentru a comunica cu Zanele ai alte spirite ale naturi. Este bine ca sesiunile de vindecare cu oameni sau animale sa fie facute afara (daca vremea permite) in mediul natural in care energiile pamantului abunda.

Costul initierii in  Fairy Realms Reiki  este de 156 Lei

Initierea se face la distanta, initierea se primeste in Chi Ball.

In urma initierii Fairy Realms Reiki , se primeste manualul si diploma.

PLUS- puteti transmite aceasta energie minunata altora !!

Maestrul Gabriela Bogdan

Bogdan Gabriela - maestru Fairy Realms Reiki 

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!