decembrie 7, 2020

Fusion Reiki, initiere oferita de maestrul Gabriela Bogdan

Fusion Reiki

Fusion Reiki a fost primit si canalizat de Dr. Rev. Jason Storm in anul 2000 in timp ce facea niste acordaje unui grup.

Simbolul si-a dat numele pur si simplu de „Fuziune” si este un amestec de energii ale lui Usui Reiki, Karuna, Seichim și Tao Tian An Mian Chi Gong. Acest simbol este auto-initiator la orice nivel, credinta, trecut, se poate initia in energiile acestui simbol foarte puternic.

Dupa ce ai fost initiat in FUSION vei vedea ca simtiurile, perceptia ta se va amplifica si va fi chiar usor de dezvoltat. Pentru a utiliza energia Fusion in tratamentele Reiki, spuneti pur si simplu numele simbolului si / sau deseneaza-l (sau vizualizeaza-l) pe clientul care primeste energiile si lasa-l sa curga.

Majoritatea oamenilor considera ca se conecteaza usor si instantaneu cu energia Fusion, energia sa este amplificata mult peste oricare dintre celelalte sisteme.

Fuzion are o constiinta proprie si nu necesita practic niciun efort de niciun fel pentru a fi folosit in vindecare, meditatie, manifestare (magie), binecuvantare si curatare. Simbolul Fusion va va aduce intotdeauna noroc, vindecare, protectie si indrumare.

Costul acordajului Fusion Reiki  este de 156 Lei

Acordajul se primeste in Chi Ball la distanta

PLUS - puteti transmite aceasta energie minunata si altora!

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!