iulie 24, 2019

Prosperity Angel, initiere oferita de maestrul Gabriela Bogdan

Prosperity Angel va aduce oportunitatile pentru prosperitate. Ingerul Prosperitatii va ajuta sa va aliniati calitatile,  atitudinile, credintele si comportamentele care va vor aduce mai mult prosperitate.

Tema prosperitati este apropiata si draga Ingerilor. Ingerii Pazitori si toti Ingerii  aranjeaza in mod constant succesul si prosperitatea pentru tine.

Parte a misiunii Ingerilor tai Pazitori este sa se asigure ca oportunitatile pentru prosperitate abunda in jurul vostru.

Acest minunat Inger al Prosperitatii va ajuta sa aflati ce credinte si comportamente sa va intariti in interiorul vostru, si ce credinte si comportamente va submineaza prosperitatea.

Acest acordaj va va ajuta sa va conectati mai usor cu Ingerul Prosperitatii si sa lucrati cu el prin invocatia si meditatiea pe care o veti primi.

Lucrand cu invocatia Ingerului Prosperitatii, el va indeparta blocajele, limitarile, autolimitarile, programele mentale, tiparele comportamentale, gandurile distructive etc. pe care le aveti si care va submineaza prosperitatea.

Sistemul nu are simboluri, se lucreaza cu invocatia Ingerului Prosperitatii

Prosperity Angel

Costul initierii Prosperity Angel este de 156 Lei

Initierea se face la distanta, initierea se primeste in Chi Ball.

In urma initierii se primeste manualul si diploma.

PLUS- puteti transmite aceasta energie minunata altora !!

Maestrul Gabriela Bogdan
Angel of Prosperity Empowerment

Bogdan Gabriela - maestru Prosperity Angel 

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!