februarie 4, 2020

Lord Kuthumi Reiki, initiere oferita de maestrul Gabriela Bogdan

Lord Kuthumi Reiki

Lord Kuthumi Reiki este un cadou de la Lordul Kuthumi. Aceasta energie a Lordului Kuthumi Reiki te conecteaza la inima Lordului Kuthumi si la campul sau energetic.

Cine este Lord Kuthumi?

KUTHUMI, cunoscut si sub numele de Mahatma Kuthumi mal Singh, KootHoomi, Sirdar Thakar Singh Sadhanwakia, K.H.
Kuthumi este un pseudonim al unui lider spiritual al credintei Sikh, care a trait in anii 1800, cu numele real Sirdar Thakat Singh Sadhanwali, conform cercetatorilor in domeniul teosofiei.
Kuthumi este stapinul intelepciunii si al dragostei. El ajuta pe toti cei care lucreaza la propria evolutie. Ca Observator al Pamanului, el lucreaza cu umanitatea pentru a clarifica multe din misterele Terrei.
Cele mai multe informatii despre Kuthumi au ajuns la noi prin mesajele ramase de la Madame Blavatsky (fondatoarea Societatii Teosofiei) care s-a intalnit cu Singh in timpul indelungatelor sale calatorii prin India.
Tot atunci, ea s-aintalnit si a studiat sub indrumarea invatatorilor spirituali din estul Indiei, care intemeiasera DjwhalLhul, Master Hillarion si El Morya, pe care ii numea Mahatmas.
Blavatsky a promovat invataturile spirituale ale acestor barbati in America de Nord, protejandu-le adevarata identitate prin folosirea unor pseudonime. Ea ar fi prezentat scrisori de la Singh si de la alti Mahatmas, sustinand uneori ca acele scrisori se materializasera in eter.

Kuthumi este unul dintre cei sapte Chohans sau Lorzii celor sapte raze, care sunt aspecte majore si atribute ale fortei creative pentru acest Univers. Kuthumi este Chohanul celei de-a doua Raza care este numit Iubire / Intelepciune. Supravegheaza activitatea si proiectele globale a celei de-a doua Raza care lucreaza cu aceasta energie pentru promovarea spiritualului avansarea unei rase umane.

De asemenea, ne ajuta sa lucram cu toate regatele „inferioare” ale Pamantului, inclusiv regatele vegetale si minerale.

El este, de asemenea, un Maestru al tuturor vindecarilor, in special al mintii si emotiilor (psiholog Master si expertiza sa in acest domeniu ne ajuta sa ne „cunoastem cu adevarat”).

El lucreaza cu aceia care lucreaza la constientizarea de sine.

Kuthumi poate fi invocat pentru:

• Implinirea misiunii personale
• Focalizare
• Stiinta si studiu

Costul initierii in Lord Kuthumi Reiki este 156 Lei

Initierea se face la distanta, initierea se primeste in Chi Ball.

In urma initierii se primeste manualul si diploma.

PLUS– puteti transmite aceasta energie minunata altora !!

Maestrul Gabriela Bogdan

Bogdan Gabriela – maestru Lord Kuthumi Reiki

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!