iulie 24, 2019

Arhanghelul Gabriel, initiere oferita de maestrul Gabriela Bogdan

Arhanghelul Gabriel este conducatorul heruvimilor si semnifica putere, eroism. Alaturi de Mihail si Rafael, Arhanghelul Gabriel este unul dintre cei mai importanti Ingeri de Lumina, este Ingerul Bunei Vestiri, al darurilor, al revelatiei Divine, al compasiunii. El este guvernatorul Divin al Paradisului.

Arhanghelul Gabriel guverneaza ciclurile vietii, ciclurile de varsta, ciclurile psihice. de la 9 luni petrecute in pantecul mamei pana la ciclurile vitale de regenerare ale tesuturilor, tot ce inseamna viata. El este Arh. sperantei, el detine cheile puterii si fortei divine, ajutand acolo unde este cazul si punand piedici pentru a stopa actiunile rauvoitoare.

Arh. Gabriel este patronul divin al aducerii pe lume al copiilor. Gabriel a fost Ingerul pazitor al lui Iisus in perioada intruparii sale pe pamant. El ne poate ajuta sa ne ridicam Sarpele Kundalinii. Aduce daruri Divine omului: clrviziune, clarauditie, intuitie, decodificarea angelica a alimbajului calatoriilor astrale, al aspetctului feminin, al infatisarii. Arh. Gabriel selecteaza sufletele din rai pentru intrupare. si de a informa noua entitate despre ceea ce trebuie sa stie pe Pamant.

MISIUNEA SA: aduce daruri Divine omului – clarviziune, clarauditie, intuitia, decodificarea angelica a limbajului calatoriilor astrale, Gabriel selecteaza suflete din Rai pentru intrupare, si de a informa noua entitate despre ceea ce trebuie sa stie pe Pamant.

Ingerii din subordine: Ingerii Bucuriei, Fraternitatii, Creativitatii, Prieteniei, Bunatatii.

 

 

 

Arhanghelul Gabriel, initiere oferita de maestrul Gabriela Bogdan

Costul initierii pe energia Arhanghelului Gabriel este de 60 Lei

Initierea se poate face direct, in cadrul cabinetului, sau la distanta.

In urma initierii pe energia Arhanghelului Gabriel, se primeste manualul si diploma.

Maestrul Gabriela Bogdan

Bogdan Gabriela - maestru Arh. Gabriel