ianuarie 13, 2020

Eternal Cosmic Christ Empowerment Reiki, initiere oferita de maestrul Gabriela Bogdan

Eternal Cosmic Christ

Eternal Cosmic Christ Empowerment te ataseaza de inima Cristosului Cosmic Etern, astfel incat sa poti avea o legatura mai stransa cu el. Energia Eternului Hristos Cosmic va ajuta si iti ofera curajul de a privi in tine si de a fi sincer cu tine insuti despre tot.

Sistemul are 2 nivele. Nivelul 2 va ofera pozitia Trans-dimensionality ™ si abilitarea Ruby Heart Light ™, canalizate de Mariah Windsong Couture.

Pozitionarea trans-dimensionalitatii ™ este o functie energetica minunata care, atunci cand o activezi, te ajuta sa te aliniezi si sa te echilibrezi pe diverse dimensiuni. Frumusetea acestei functii energetice incredibile pe care a creat-o Hristosul Cosmic Etern este ca va fi perfect calibrata fiecare persoana care o activeaza!

Ruby Heart Light ™ este atat energia eterica a gemului Ruby, cat si energia eternului Hristos Cosmic unit. Ruby Heart Light ofera, de asemenea, un sprijin plin de dragoste care poate vindeca ranile noi sau vechi.

Ruby Heart Light, fiind energia spirituala eterica a rubinului, poate fi folosita pentru a accesa toate abilitatile de vindecare ale rubinului. Rubinul va ajuta sa va perfectionati vointa intr-o forta bazata pe dragoste care rezolva conflictul dintre inima si minte.

Eternal Cosmic Christ Empowerment ™ a fost canalizat in principal ca un sistem energetic de vindecare de sine. Puteti trimite aceste energii altor persoane sau puteti activa diverse functii pentru altii.

Este recomandat ca sa fi un Maestru Reiki sau Seikim atunci cand primesti imputernicirea Eternal Cosmic Christ Empowerment.  Imputernicirea  Eternal Cosmic Christ Empowermen poate fi transmisa chiar daca nu sunteti un Maestru Reiki sau Seichim.

Costul initierii Eternal Cosmic Christ este 156 Lei

Initierea se face la distanta, initierea se primeste in Chi Ball.

In urma initierii se primeste manualul si diploma.

PLUS- puteti transmite aceasta energie minunata altora !!

Maestrul Gabriela Bogdan
Eternal Cosmic Christ Empowerment Reiki

Bogdan Gabriela - maestru Eternal Cosmic Christ Empowerment

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!