aprilie 18, 2022

Raza Diamant a lui Qwan Yin

Raza diamant a Zeiteti Quan Yin

Raza Diamant a lui Qwan Yin

Fondatorul sistemului este Svetlana Perevalova “Stelana”.

Este cunoscuta ca zeita milei animand Flacara Divina a favorului si compasiunii; inmagazineaza o flacara a Mamei Divine pentru binecuvantarea tuturor oamenilor din toate lumile. Reprezentand cea de-a saptea raza din cei 8 Lorzi ai Karmei, radiaza calitatile milei, pardonului si a compasiunii pentru evolutiile Pamantului. Qwan Yin a detinut postul de maestru al razei a saptea timp de doua milenii, pana cand Saint Germain a acceptat acest post pe la sfarsitul anilor 1700. Ea a jurat ca va servi planeta Pamant pana cand toti copiii Luminii vor fi liberi.

Curata mintea de orice gand si invoca energia. Ea ne indeamna sa o chemam in ajutor in toate capitolele vietii noastre, ori de cate ori avem nevoie.  Ajuta mamele cu copii, ajuta copii.

Acest acordaj cu Raza Diamant a lui Quan Yin nu are simboluri se lucreaza cu ea prin intentie. Zeita este o sursa de sustinere a tuturor lucrurilor. Mainile sale cuplate formeaza de multe ori Yoni Mudra, simbolizand uterul drept usa pentru intrarea in această lume prin principiul feminin universal.

Quan Yin protejeza femeile, navigatorii, comerciantii, meseriasii, cei nedreptatiti de lege, cei care isi doresc descendenti. Iubita ca Mama Divina este foarte aproape zi de zi de devotatii ei, rolul ei fiind comparat cu rolul Mamei Maria.

Quan Yin reprezinta a saptea raza, a Erei de Aur a Varsatorului, numita si flacara de transmutare si eliberare, al saptelea aspect al Duhului Sfant. Ea va lucra cu oricine cauta transformarea si vindecarea si ne arata cum sa ne echilibram karma si sa transmutam cauza si efectul. Quan Yin se concentreaza pe flacara Mamei Divine cu infinita indurare pentru toti.

Costul initierii reiki Raza Diamant a lui Quan Yin este 246 Lei

Initierea se face la distanta, initierea se primeste in Chi Ball.

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!