ianuarie 3, 2021

The Star of Bethlehem Empowerment, initiere oferita de maestrul Gabriela Bogdan

The Star of Bethlehem Empowerment

The Star of Bethlehem Empowerment - channeled by Rev. Tracey Loper

Cand Maestrul Inaltat Iisus a intrat in Planul Pamantului sub forma umana, oamenii din acele timpuri au stiut sa navigheze folosind stelele. Unul dintre motivele pentru care Maestrul Inaltat Iisus a venit pe Pamant a fost sa ne ajute si sa ne arate calea, astfel incat sa nu ne pierdem in calatoria noastra sufleteasca.

Cand s-a nascut Maestrul Iisus, inteleptii au vazut frumoasa stea din Bethlehem aparand pe cer si a fost un semn sa le arate directia in care ar trebui sa mearga. La fel a fost un semn ca Maestrul Inaltat Iisus va arata oamenilor directia pe care ar trebui sa mearga.

Imputernicirea Stelei din Bethlehem te v-a ajuta sa faci fata provocarilor serioase ale vietii, astfel incat sa nu pierzii simtul orientarii si sa nu treci prin viata fara scop, ratand cai si directii importante. Imputernicirea te v-a conecta la energiile Maestrului Inaltat Iisus, permitandu-ti sa ai o relatie mai stransa cu El.

Energia acestei stele spirituale te v-a ghida si te v-a ajuta sa restabilesti un sentiment de directie si scop in viata ta. Aceasta imputernicire este deosebit de utila atunci cand simti ca viata ta este ca o padure intunecata si ai nevoie de Lumina pentru a straluci asupra a ceea ce este intunecat si incert, astfel incat sa poti gasi drumul catre adevar, directie si scop.

Nu exista simboluri specifice acestui sistem. Este activat prin simpla declaratie de intentie.

 

Costul acordajului pe energia  The Star of Bethlehem Empowerment este de 156 Lei

PLUS - puteti transmite aceasta energie minunata si altora!

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!