octombrie 2, 2019

Gabriel’s Financial Empowerment, oferita de Gabriela Bogdan

Gabriel's Financial Empowerment este o binecuvantare din partea Arhanghelului Gabriel pentru a ne ajuta cu finantele. Aceasta binecuvantarea oferita de Arh. Gabriel va fi adaptata pentru fiecare in parte  de catre el la nevoile voastre si va ajuta in cel mai bun mod posibil.

Asa cum stim Arhanghelul Gabriel este Arhanghelul care aduce daruri materiale si spirituale. Ori de cate ori aveti nevoie conectati-va cu el si rugati-l sa va ajute sa primiti ceea ce aveti nevoie in cel mai bun mod cu putinta pentru voi si pe calea cea mai scurta. Numele Gabriel inseamna "Dumnezeu este taria mea". Rolul lui Gabriel in lume continua sa fie important, ajutand atat parintii,  copiii cat si pe mesagerii umani. Ajuta persoanele a caror misiune personala in aceasta viata implica arta sau comunicarea. Gabrie este un Arhanghel de actiune.

Energia acestei imputerniciri va poate ajuta sa va ofere o perspectiva noua si sa vedeti o noua cale expusa in fata voastra.

Energia Gabriel's Financial Empowerment este activata prin intentie. Dupa ce ati primit imputernicirea, puteti cere sfaturi de la Arhanghelul Gabriel, puteti sa-l invocati de cate ori doriti sa va ajutati sa obtineti claritate cu privire la ce trebuie sa faceti. Veti gasi in Gabriel un spirjin de nadejde pentru problemele voastre financiare si nu numai.

 

 

Gabriel's Financial Empowerment

Costul initierii in Gabriel's Financial Empowerment este 156 Lei

Initierea se face la distanta, initierea se primeste in Chi Ball.

In urma initierii se primeste manualul si diploma.

PLUS- puteti transmite aceasta energie minunata altora !!

Maestrul Gabriela Bogdan
Gabriel's Financial Empowerment, oferita de Gabriela Bogdan
error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!