mai 23, 2019

Phoenix Rising Reiki, initiere oferita de maestrul Gabriela Bogdan

Phoenix Rising Reiki va arde orice gand, orice amprenta negativa acumulata pe parcursul acestei vieti sau in vietile anterioare care nu va mai sunt necesare.

Pasare Phoenix  este o pasare frumoasa Mistica si Magica este in general vazuta in culori de rosu, galben auriu, si uneori, Phoenixul poate avea o usoara tenta de portocaliu in penajul sau. In cazuri rare, Phoenixul poate avea tente si de alte culori, dar in general, Phoenixul va avea predominant culoarea rosu si galben auriu.

Din cele mai vechi timpuri, Phoenixul a fost considerata  pasarea soarelui. Asociata cu zeul soare, Phoenixul va lua foc la sfarsitul duratei sale de viata doar pentru a renaste din propria cenusa, pentru a zbura din nou catre soare.

Prin urmare, Phoenix este o pasare care vine din puterea soarelui, focului si aerului, si reprezinta purificarea, renasterea si transformarea. Phoenixul reprezinta inaltarea mai sus de provocarile vietii si circumstante cum ar fi situatiile finaciare, relatiile cu cei din jur, sanatatea, cariera, etc.

 

Phoenix Rising Reiki

Sistemul Phoenix Rising Reiki lucreaza cu culori de rosu si galben care sunt si culorile puterii, elemente pentru vizualizare si focalizare sau conducerea energilor pentru a curata negativitatea, sporeste curajul, forta, rezistenta si te ridica peste provocarile vieti.

Prin initiere aceste amprente ale energiilor negative sunt eliberate pentru a fi transformate in energii pozitive. Renuntand la aceste forme gand negative, permiteti Universului sa va umple de energiea sa pozitiva.

Sistemul are doar un singur simbol - Phoenix Rising.

Beneficiile  Phoenix Rising Reiki:

  • in curatare de blocaje, amprenta negativa,
  • acest simbol va curata, va elibera toate formele gand negative ce va duce spre vindecarea situatiei in care va aflati
  • cest simbol poate fi folosit in multe afectiuni fizice, in limitarile sau lipsurile pe care le aveti, datorii, in rupturile din relatiile de iubire, etc.
  • Phoenix Rising Reiki este un sistem Reiki de vindecare ce vindeca orice situatie
  • Phoenix Rising Reiki  ne ajuta sa stergem, sa eliberam forme gand negative, transmutandu-le  in lumina va permite energiilor benefice sa se manifeste in lumea fizica, la nivelul fiecaruia intr-o forma cat mai pura
  • aceste sistem ajuta de asemenaea la vindecarea Pamantului si va trezi constiinta umanitati
  • simbolul poate fi folosit in vindecarea Pamantului, salvarea animalelor, etc, puteti face asta vizualizand simbolul in mijlocul situatiei si cerand vindecarea pentru… ( numiti situatia sau numele persoanei, animalului )

Costul initierii Phoenix Rising Reiki este 336 Lei

Initierea se face la distanta, initierea se primeste in Chi Ball.

In urma primirii initierii se primeste manualul

PLUS- puteti transmite aceasta energie minunata altora !!

Maestrul Gabriela Bogdan

Bogdan Gabriela - maestru Phoenix Rising Reiki

Phoenix Rising Reiki, ogerita de Gabriela Bogdan
error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!