septembrie 24, 2019

Fortuna Luck Ray, oferita de Gabriela Bogdan

Fortuna Luck Ray - conecteaza la raza Zeitei Fortuna, Zeita a Norocului, a Prosperitatii si a Sortii.

Zeita Fortuna -  strveche divinitate roman, care carmuia soarta oamenilor, a norocului, a ferilitatii si a binecuvantarilor.  Era identificata cu Tyche din mitologia greac. FORTUNA (in mitologia romana) Zeita sortii schimbatoare.

Zeita Fortuna era reprezentata tinand in mana Cornul Abundentei, ca datatoare de belsug, cu o carma, fiind cea care „carmuia” destinele lumii, si cu ochii legati, intruchipind soarta oarba. Ea le impartea oamenilor, dupa bunul ei plac, fericirea sau nenorocirea, bogatia sau saracia, binele sau raul. Ea este zeita norocului.

Roamnii o invocau si ii aduceau jertfe inainte de evenimente importante cum ar fi: batalii, casatorii, discutii de afaceri calatorii pe uscat si pe mare, nasterea unui copil etc. Chiar si noi, cei ce traim acum, in toate tarile lumii si avand toate religiile, ne rugam sa avem parte de noroc si sansa.

In calendarul roman, 11 iunie era zi sacra pentru Fortuna.

Energia Fortune Luck Ray va fi benefica pentru oricine doreste sa se transforme in „Lady Luck”. Apeleaza la energia Fortune Luck Ray cand doresti sa fii cu adevarat norocos.

Primind acest acordaj pe energia Fortuna Luck Ray, va puteti conectati usor la energia ei, puteti incarca o statueta a zeitei Fortuna cu energia ei. Pe altarul vostru puteti pune si o statueta a Zeitei Fortuna, unde sa-i puneti diverse jertfe cum ar fi: o lumanare aprinsa, un betisor parfumat pentru noroc, o floare, un fruct, etc.

Puteti invoca energia ei pentru a atrage norocul, sansa, avere, soarta buna, reusita in toate domeniile vietii voastre.

Darurile ei splendide și generoase sunt gata sa fie revarsate asupra ta:

• Doamna Norocului: in calitate de Zeita a Norocului, Fortuna poate inclina balanta in favoarea ta, conducandu-te catre cai norocoase si oferindu-ti oportunitati neasteptate.
• Abundenta infinita: ca sursa a abundentei, Fortuna te invita sa te deschizi catre bogatie sub toate formele ei. Binecuvantarile ei va pot multiplica prosperitatea materiala si spirituala.
• Rotatia rotii: Fortuna este renumita pentru roata ei care se invarte, amintindu-ne de ciclul vietii si de inevitabilitatea schimbarii. Energia ei te poate ajuta sa navighezi aceste schimbari cu gratie, acceptand coborasurile si inaltele cu calm egal.
• Viziunea viitorului: se crede ca Fortuna poseda darul previziunii. Invocand energia ei, ai putea obtine o viziune mai clara asupra posibilitatilor si oportunitatilor tale viitoare.
• Distribuitor de binecuvantari: in calitate de distribuitor de binecuvantari, Fortuna va poate umple viata cu daruri si binecuvantari, mari si mici, tangibile si intangibile.

Puterea Fortunei te așteapta, gata sa fii chemat. Trebuie doar sa-i invoci numele si sa lasi energia ei de aur sa te invaluie. Marea Zeita a Norocului este gata sa te indrume catre implinirea dorintelor tale cele mai profunde si realizarea celor mai inalte aspiratii ale tale.

Inițierea Fortuna va permite sa canalizati direct energia si darurile Fortunei. Aceasta nu este o canalizare in sensul conventional, ci o oportunitate de a permite energiei ei favorabile sa curga prin tine.

Trebuie doar sa-i invoci numele si sa-i directionezi energia cu intentia ta. Aceasta initiere iti va permite sa atragi norocul, sa-ti sporesti prosperitatea si sa aduci succes in viata ta si celor din jurul tau.

 

Fortuna Luck Ray

Costul initierii in Fortuna Luck Ray  este 156 Lei

Initierea se face la distanta, initierea se primeste in Chi Ball.

In urma initierii se primeste manualul si diploma.

PLUS- puteti transmite aceasta energie minunata altora !!

Maestrul Gabriela Bogdan
Fortuna Luck Ray Reiki, oferita de gabriela Bogdan

Bogdan Gabriela - maestu Fortuna Luck Ray

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!