septembrie 24, 2019

Fortuna Luck Ray, oferita de Gabriela Bogdan

Fortuna Luck Ray - conecteaza la raza Zeitei Fortuna, Zeita a Norocului si a Sortii.

Zeita Fortuna -  strveche divinitate roman, care carmuia soarta oamenilor, a norocului, a ferilitatii si a binecuvantarilor.  Era identificata cu Tyche din mitologia greac. FORTUNA (in mitologia romana) Zeita sortii schimbatoare.

Zeita Fortuna era reprezentata tinand in mana Cornul Abundentei, ca datatoare de belsug, cu o carma, fiind cea care „carmuia” destinele lumii, si cu ochii legati, intruchipind soarta oarba. Ea le impartea oamenilor, dupa bunul ei plac, fericirea sau nenorocirea, bogatia sau saracia, binele sau raul. Ea este zeita norocului.

Roamnii o invocau si ii aduceau jertfe inainte de evenimente importante cum ar fi: batalii, casatorii, discutii de afaceri calatorii pe uscat si pe mare, nasterea unui copil etc. Chiar si noi, cei ce traim acum, in toate tarile lumii si avand toate religiile, ne rugam sa avem parte de noroc si sansa.

In calendarul roman, 11 iunie era zi sacra pentru Fortuna.

Energia Fortune Luck Ray va fi benefica pentru oricine doreste sa se transforme in „Lady Luck”. Apeleaza la energia Fortune Luck Ray cand doresti sa fii cu adevarat norocos.

Primind acest acordaj pe energia Fortuna Luck Ray, va puteti conectati usor la energia ei, puteti incarca o statueta a zeitei Fortuna cu energia ei. Pe altarul vostru puteti pune si o statueta a Zeitei Fortuna, unde sa-i puneti diverse jertfe cum ar fi: o lumanare aprinsa, un betisor parfumat pentru noroc, o floare, un fruct, etc.

Puteti invoca energia ei pentru a atrage norocul, sansa, avere, soarta buna, reusita in toate domeniile vietii voastre.

 

Fortuna Luck Ray

Costul initierii in Fortuna Luck Ray  este 156 Lei

Initierea se face la distanta, initierea se primeste in Chi Ball.

In urma initierii se primeste manualul si diploma.

PLUS- puteti transmite aceasta energie minunata altora !!

Maestrul Gabriela Bogdan
Fortuna Luck Ray Reiki, oferita de gabriela Bogdan

Bogdan Gabriela - maestu Fortuna Luck Ray

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!