decembrie 8, 2019

Cloak of Jesus Activation, initiere oferita de maestrul Gabriela Bogdan

Cloak of Jesus Activation

Cloak of Jesus Activation  este activarea abilitatii de vindecare in noi. Aceasta energie vindecatoare si de ungere ne este data de catre Iisus pentru a o folosi douazeci si patru de ore pe zi, sapte zile pe saptamana, pentru a fi mereu cu noi.

Pentru o mai buna intelegere, putem activa energia Lui Iisus de ungere pentru vindecare, astfel incat oricine ne atinge sau lucrurile de pe noi poate primi o parte din Puterea Sa de ungere si de a primi chiar vindecare.

Atat de mult oamenii erau vindecati chiar de umbra Lui Iisus. Maestrul Ascensionat Iisus ne asigura ca si aceasta putere ne este impartasita prin aceasta activare. Iisus ne permite acest lucru ca un dar pentru noi.

Cloak of Jesus Activation poate fi folosita oricand este nevoie. Poate fi folosit de cate ori este nevoie. Activarea mantiei lui Iisus este activata prin intentie. Nu exista simboluri utilizate cu acesta imputernicire.

Beneficiile Cloak of Jesus Activation

  • Mantia lui Iisus poate fi folosita pentru vindecarea noastra cat si a altora
  • Este folosit pentru a proteja fizic, mental, emotional, spiritual si eteric
  • Scutul este folosit ca protectie impotriva tuturor formelor de atac / spiritual, mental, emotional sau fizic.
  • Cu scutul energetic al lui Iisus plasat in campul tau energetic, esti pe deplin protejat/a impotriva oricarui lucru, oricarei circumstante, care este de orice alta natura mai putin decat iubire.
  • Daca exista energii intunecate si negative, entitati, spirite si altele forme gand prezente in momentul in care activati acest sistem, aceastea vor fi eliminate.
  • Energia acestui sistem va reconecta persoana care o foloseste la Sursa divina si va inlatura orice teama de a fi atacat si abuzat.
  • Frica va fi eliberata din toate corpurile.

 

 

Costul initierii Activarea mantiei lui Iisus  este 156 Lei

Initierea se face la distanta, initierea se primeste in Chi Ball.

In urma initierii se primeste manualul si diploma.

PLUS- puteti transmite aceasta energie minunata altora !!

Maestrul Gabriela Bogdan
Cloak Of Jesus Activation

Bogdan Gabriela - maestru Activarea mantiei lui Iisus

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!