martie 10, 2021

Vibratia Delfinilor de Diamant, initiere oferita de Gabriela Bogdan

Vibratia delfinilor de Diamant

Vibrataia Delfinilor de Diamant – sistem primit de HARI ANDRI WINARSO prin chaneling

Delfinii sunt maestri vindecarii si pastratorii luminii asupra Pamantului. Sunt fiinte evoluate multidimensional. Rolul lor este asemanator ingerilor. Sunt aici sa vegheze asupra noastra, sa ne ajute si sa ne sustina, sa ne ghideze in procesul de reamintire a sfinteniei nostre.   Ei au o dragoste profunda pentru umanitate.

Ca si ingerii, delfinii transcend timpul, spatiul si lumea fizica. Nu este necesar sa fii in prezenta lor fizica pentru a fi vindecat de ei si pentru a le primi darurile.

Beneficiile acestui sistem Vibrataia Delfinilor de Diamant sunt: 

Vibratia delfinului de diamant este energia vibrationala frumoasa  si de vindecare a delfinului. Aceasta este o vibrație de bucurie, flux de dragoste, flux de abundență și de deschidere a inimii. Beneficiile acestei vibrații: mai multa iubire de sine, acceptarea de sine, vindecarea la toate nivelurile-fizic, emotional, mental si spiritual, pace interioară profundă, bucurie interioară profundă. Relatii armonioase, conexiune cu lumea naturală, mai multa libertate; mai puțina frică în viață, multumirea sufleteasca.

Vibratia delfinului de diamant vindeca toate bolile și  elimina toate energiile negative!

Sistemul Vibratia Delfinilor de Diamant nu are simboluri, se lucreaza cu energia prin intentie.

Costul initierii Vibratia Delfinilor de Diamant este 156 Lei

Initierea se face la distanta, initierea se primeste in Chi Ball.

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!