Uleiurile Esentiale pentru Abundenta Finaciara

Cine dintre noi nu doreste sa traiasca o viata plina de prosperitate  si abundenta? Nu numai in termenii abundentei material  dar si in termenii abundentei  emotionale si spirituale.

Cine dintre noi nu doreste sa traiasca o viata plina de prosperitate  si abundenta? Nu numai in termenii abundentei material  dar si in termenii abundentei  emotionale si spirituale.

Cristalele, plantele aromatice si implicit uleiurile esentiale sunt folosite de mii de ani ca si chei de atragerea a prosperitatii si abundentei materiale. Uleiurile esentiale asociate cu spiritul plantelor din care au fost extrase aliniaza si ofera coerenta necesara amplificarii fortei de atractie a abundentei.

Uleiurile esentiale pentru abundenta finaciara

Formulele de atragere a abundentei au fost adesea lasate mostenire urmasilor, pentru a se asigura in acest fel prosperitatea familiei, prin atragerea abundentei.

Uleiurile esentiale,  focul, fumigatiile, plante biblice, mantre, incantatiile, rugaciunile, dansurile, faceau parte  din ritualuri stavechi de vindecare, de trecere in alte dimensiuni, de purificare, de indepartare a energiilor negative, de comunicare cu stamosii, pentru a atrage abundenta, etc. Ele se mai folosesc chiar si in zilele noastre in ritualuri.

Cum actioneaza un ulei esential?

Uleiurile esentiale pentru abundenta finaciara si nu numai magnetizeaza campul energetic al corpului, ii ridica frecventa de vibratie, in asa fel incat acesta sa intre in rezonanta cu “Legea atractiei”.

Care sunt uleiurile esentiale cele mai potrivite pentru abundenta finaciara

Scortisoara – amplifica norocul, inmulteste banii si aduce prosperitate.

Cuisoare mugui – Cine dintre noi nu doreste sa traiasca o viata plina de prosperitate  si abundenta? Nu numai in termenii abundentei material  dar si in termenii abundentei  emotionale si spirituale.estabileste increderea in sine, motivatia. Uleiul esential din muguri de cuisoare este asociat cu inceputurile, curajul, inspiratie, bogatia, noroc si bani.

Ghimbir – mentine impamantarea corpului fizic, pentru a reusi in atagerea banilor, stimuleaza vitalitatea, bunastarea.

Galbanum – aduce in manifestare si da putere afirmatiilor pe care le facem atunci cand ne punem dorintele, bani, curaj, tenacitate, abundenta.

Patchouli – atrage banii

Bergamota – atrage norocul, banii si prosperitatea. Uleiul esential de bergamota ajuta la concentrarea energiei pentru manifestarea succesului si bogatiei.

Molid – ajuta la gasirea inspiratiei pentru a materializa dorintele si intareste increderea ca tot ceea ce avem nevoie este sa cerem pentru a primi.

Cedru – simbul al puterii, intelepciunii,  abundentei, banii, noroc.

Vetiver – aduce prosperitate, noroc, bani.

Craita – asociat cu succesul, atrage abundenta, confortul, fericirea si prosperitatea

Chimenul – amplifica norocul, mentine bunastarea, atrage prosperitatea.

Alte uleiuri esentiale pentru abundenta si prosperitate mai putem folosi: anason, brad, nucsoara, coriandru, menta, marar, maghiran, isop, santal, scortisoara frunze, iasomie, portocala, etc.

Poti comanda uleiurile necesare AICI

Puteti face un amestec din uleiurile esentiale asa cum va place, cum il suportati si cu el sa ungeti banii din portofel, captusala portofelului, cardurile bancare cu intentia de a atrage bani, sa va ungeti in punctele de puls, pe chakra radacina, puteti sa le pulverizati pe CV-uri, facturi, inaintea unor intalniri etc.

Puteti sa folositi amestecul creat pentru abundenta in diferite ritualuri pentru a atrage bogatie, bani, succes, sa il puneti in lampile de aromaterapie, sa il puneti intr-o lumanare pentru bani. Lumanarea pentru bani se arde in timp ce luna este in crestere.

Orman  sugereaza un ritual  de a scrie toate problemele cu banii si apoi sa ardeti hartia pe care ati scris , eliberandu-va astfel de  ele. Acest ritual se face in orice zi de joi inainte de luna noua, adica in perioada de descrestere a  lunii.

Fiti creativi in a folosi amestecul pe care l-ati facut din uleiurile esentiale pentru abundenta finaciara.

Citeste si Cristalele abundentei financiare

4.7/5 - (8 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!