Florile si Abundenta financiara

Florile si prosperitatea financiara

Florile sunt manifestari fizice foarte reale ale iubirii lui Dumnezeu si a Ingerilor. Florile sunt daruri minunate de la Creator, care va vor ajuta in aceste vremuri dificile. Ele va pot ajuta sa va vindecati problemele emotionale cele mai profunde si sa va eliberati de obiceiurile si dependentele nesanatoase.

Vibratiile energetice ale florilor rezoneaza cu chakrele si puteti folosi aceste vibratii pentru a ajuta la echilibrarea si deblocarea lor.

Haideti sa vedem cum putem atrage Abundenta  finaciara de aceasta data cu ajutorul florilor

Florile si prosperitatea financiara

Florile si prosperitatea financiara

Condorul doamnei

Aceasta floare intareste si protejeaza aura, echilibreaza situatia financiara, tinandu-va mai bine ancorati cu principiile spirituale ale daruirii si primirii, atrage abundenta si modereaza emotiile. Actioneaza asupta chakrei sacrala si plexului solar. Condorul doamnei face ca totul sa fie mai usor si mai lin.

Florile si prosperitatea financiara

Crinul galben

Este de mare ajutor atunci cand va confruntati cu problemele finaciare. Daca ai nevoie de bani pentru un proiect/vacanta etc. atunci crnii galbeni pot juca rolul celui mai bun prieten. Ei lucreaza puternic pentru eliminarea oricaror blocaje care va impiedica sa primiti bani. Crinii galbeni va permit sa atrageti abundenta pe care o meritati in orice asprct al vietii voastre. Crinul galben atrage abundenta si prosperitatea, “vindeca” problemele financiare si atrage banii. Actioneaza asupra chakrei sacrale si chakra plexului solar.

Cand veti lucra cu floarea de crin galben, ea va avea grija ca toate problemele voastre financiare sa fie rezolvate. Ea actioneaza ca un magnet, atragand energia abundentei din toate directiile. Atrage prosperitatea in toate domeniile vietii voastre.

Florile si prosperitatea financiara

Floarea de trifoi

Oamenii tind sa-si focalizeze atentia asupra frunzelor de trifoi verde, dar florile de trifoi sunt cele care atrag banii. Din florile de trifoi puteti face ghirlande cu puternice virtuti vindecatoare, care va vor ajuta sa atrageti mijloace financiare sigure. Purtati o floare de trifoi in buzunar, in geanta, pentru a beneficia de ajutor pe intreaga zi. Florile de trifoi atrag banii, implinesc obiectivele financiare, va invata sa fiti perseverenti.

5/5 - (1 vote)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!