Echilibrarea chakrelor cu ajutorul florilor

Mama natura este o vindecatoare, si unul dintre cele mai puternice daruri ale sale vine sub infatisarea florilor. Fiind capodopere ceresti, florile sunt vase divine ale vindecarii.

Echilibrarea chakrelor cu ajutorul florilor

Hadeti sa vedem cum ne putem echilibra chakrele cu ajutorul florilor

Luati sapte flori, cate una din fiecare culoare a chakrelor (rosu, portocaliu, gaben, verde/roz, albastru deschis, albastru inchis si purpuriu). Puteti alege sapte flori care sa reprezinte proprietatile fiecarei chakre sau puteti alege sapte flori de acelasi fel si pastrati in gand intentia ca fiecare dintre ele sa curete, sa purifice, sa echilibreze si sa sustina o chakra diferita.

Pentru chakra radacina puteti alege o margareta, pentru cea sacrala o camelie, pentru chakra plexului solar alegeti o gerbera galbena, pentru chakra inimii alegeti un trandafir rosu, pentru chakra gatului alegeti o narcisa, pentru chakra celui de-al treilea ochi alegeti o floare de iasomie, iar pentru chakra coroana alegeti o lalea.

Intindeti-va pe un pat confortabil, relaxati-va si pregatiti-va sa primiti echilibrarea, curatarea, purificarea chakrelor cu ajutorul florilor pe care le-ati ales. Puneti fiecare floare pe zona de corp corespunzatoare fiecarei chakre. Puteti ruga si pe altcineva sa va ajute si sa le aseze corespunzator. Pastrati in gand intentia ca fiecare floare sa va ajute sa rezolvati problemele de la nivelul fiecarei chakre. Incepeti cu chakra radacina. Asteptati cel putin doua minute inainte de a pune floarea urmatoare pe chakra sacrala. Respirati profund si lasati fiecarei chakre doua minute sau mai mult, pentru ca energia florii sa fie absorbita de chakra respectiva.

Dupa 15 minute sau mai mult, inlaturati lent fiecare floare. Incepeti cu chakra radacina. Multumiti florilor pentru ajutorul lor. Apoi imprastiati florile afara in gradina, intr-un parc, astfel le redati Mamei Pamant. Echilibrarea chakrelor are efecte vindecatoare si detoxifiante, prin urmare este bine sa beti suficienta apa dupa terminarea procedurii.

5/5 - (1 vote)
Această intrare a fost publicată în Ezoteric . Pune legătura în semnele de carte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!