Purificarea aurei cu ajutorul unui trandafir alb

 

Purificarea aurei cu ajutorul unui trandafir alb

Alege o floare cu efecte de curatare si purificare, cum ar fi un trandafir alb. Trandafirul alb are efect de purificare, eliberarea de trecut si indepartarea spiritelor pamantene.

Trandafirii albi sunt simbol al  puritatii si al curateniei. Ei inlatura energia stagnanta, este foarte bine sa-i folosim in casa, birouri, saloane de spital, cabinete de terapie, cabinete medicale. Va puteti baza pe capacitatile lor de curatare si purificare. Puneti un numar impar de trandafiri albi intr-o incapere si aveti parte de o terapie cu flori. Ei vor curata zona si vor impiedica energiile joase sa patrunda in incaperea respectiva.

Trandafirul alb conecteaza la Arh. Metatron, Mihail si Rafael. Va sprijina sa scapati de vechile atasamente energetice. Te ajuta sa te simti in siguranta si protejat, in preajma trandafirului alb nu ai de ce sa te temi.

Purificarea aurei cu ajutorul unui trandafir alb

Deci pentru purificarea aurei avem nevoie de un trandafir alb. Plimbati lent floarea de trandafir alb in jurul intregului corp, pentru a curata aura de orice energii joase, precum si de orice stres sau tensiune acumulata peste zi. Plimbati trandafirul pe conturul corpului. In acest fel, lumina voastra divina va straluci si mai puternic, permitandu-va sa-i slujiti mai bine pe altii.

Rate this post
Această intrare a fost publicată în Diverse . Pune legătura în semnele de carte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!