Cristalele Abundentei Financiare

Cristalele abundentei financiare

Cristalele sunt folosite de sute de mii de ani in diferite scopuri, printre care si acela de a atrage prosperitatea, abundenta, banii, belsugul in viata noastra. Ele sunt instrumente foarte puternice pentru materializare, si de ce nu sunt si la indemana noastra.

Cristalele le putem folosi in meditatie pentru a atrage abundenta finaciara, putem face cu ele grila de cristale, le poti purta in portofel, in poseta, asupra ta ca bijuterii, le poti pune in vasul abundentei, in coltul bogatiei etc.

Cristalele sunt daruri ale naturii pentru oameni. Printre proprietatile cristalelor regasim:

  • amplifica si focalizeaza energia
  • transmite si transforma energia
  • memoreaza informatii
  • absorb energia negativa
  • ajuta la constientizarea si eliminarea blocajelor
  • restabilesc echilibrul energetic etc.

Cateva dintre cristalele abundentei finaciare

DIAMANTUL, a fost dintotdeauna un simbol al abundentei, al bogatiei. Cu cat diamantul este mai mare, cu atat mai mare este abundenta pe care o atrage. Diamantul este un amplificator al energiei, nu necesita incarcat, el amplifica energia tuturor obiectelor sau persoanelor cu care se afla in contact.

AGATUL DENDRITIC, mai este numit si piatra plenitudinii, intrucat atrage abundenta si plenitudinea in toate domeniile vietii, inclusive in afaceri si agricultura.
Indiferent pentru ce este folosit, opereaza lent, are nevoie de timp ptentru a produce efectele benefice.

FLUORITUL atrage bogatia si abundentasi ajuta la manifestarea dorintelor. Mai este numita si piatra geniilor. Aceasta piatra lucreaza foarte bine cu aventurinul, ametistul si citrinul pentru succes in afaceri si prosperitate.

RUBINUL este una din pietrele abundentei si contribuie la acumularea de bogatie, dar si la stimularea pasiunii. Ajuta la atragerea bogatiei materiale si foarte potrivit pentru cei care joaca jocuri de noroc.

CITRINUL, atrage bogatia si te ajuta sa o pastrezi daca o plasezi in coltul stang, cel mai indepartat de usa de la intrare ,in coltul Bogatiei. Te invata sa manifesti abundenta, bogatia si succesul. Are cea mai mare energie si toate calitatile de care ai nevoie pentru a atrage prosperitatea si succesul.

AVENTURIN VERDE, numele lui inseamna sansa sau oportunitate. Ajuta sa deschizi usa oportunitatilor,te ajuta sa aduni averi.

JADUL VERDE, creste fluxul prosperitatii in viata ta. Poti sa folosesti jadul impreuna cu alte pietre verzi si astfel cresti puterea de manifestare.

PIRITA, dizolva blocajele energetice ale banilor si elimina temerile care duc la stagnarea atragerii succesului. Stimuleaza increderea in sine si vointa.

VANADINIT, are o puternica legatura cu chakra radacina, plasati-l in coltul bogariei al casei sau puneti-l in portofel pentru a retine banii. Poate limita cheltuielile excesive.

ZINCIT, are o putere foarte mare de a accelera la maxim procesul de manifestare. Este unul dintre cele mai puternice cristale care are efect rapid si sigur in ceea ce priveste materializarea dorintelor in plan fizic.

 

1.7/5 - (3 votes)
Această intrare a fost publicată în Diverse . Pune legătura în semnele de carte.

2 comentarii la „Cristalele Abundentei Financiare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!