iulie 20, 2019

Magazin

Magazin Centrul de Sanatate Gabriela

Magazin online  – aici gasi o multitudine de produse naturale cum ar fi: uleiuri esentiale pure, betisoare parfumate, lemn de palo santo, uleiuri vegetale, uleiuri de masaj, produse pa baza de aloe vera etc.

Desi practica actuala a aromaterapiei isi are originea in ultima suta de ani, ultilizarea uleiurilor esentiale pentru tamaduirea mintii, a trupului si a spiritului era practicata deopotriva de toate marile civilizatii antice. Creatorul ne-a lasat pe pamant medicamentele de care avem nevoie, pentru a ne vindeca si a ne mentine starea de sanatate.

Plantele aromatice au indeplinit un rol esential in artele vindecatoare ale oamenilor, inca de la inceputul ei. Vechile civilizatii au constatat, de asemenea, ca arderea frunzelor si a mladitelor unor plante aveau efecte interesante. plantele folosite  induceau o stare de somnolenta, altele vindecau anumite boli, stimulau simturile, induceau experiente mistice ori religioase.

Uleiurile tamaduitoare sunt uleiuri esentiale sau aromate. Aceste uleiuri sunt fluidele vitale ale plantelor, care constituie sangele ce le da viata. Ele se numesc „esentiale” pentru ca sunt necesare vietii plantei si contin insasi „esenta” ei.

Uleiurile esentiale contin forta vietii, inteligenta si energia vibrationala, care le dau puterea vindecatoare, atat de folositoare oamenilor.

Alege si tu produsele de care ai nevoie si COMANDA-LE ACUM!

Uleiuri Esentiale

Fumigatie

Uleiuri vegetale

Recipiente si ambalaje

Uleiuri de masaj

Produse pe baza de Aloe Vera