Utilizarile magice ale catorva uleiuri esentiale

Utilizarile magice ale catorva uleiuri esentiale

Utilizarile magice ale catorva uleiuri esentiale (cele mai cunoscute si folosite) se cunosc inca din vechi timpuri.

Aromele pot sa ne stimuleze, sa ne inspire si sa ne incante. Pentru ca simtul mirosului este legat atat de indeaproape de memorie si emotie, aromele si puterea glandei pineale merg mana in mana.

Cel mai mult iti amintesc mirosurile. In culturile stravechi oamenii credeau ca plantele sunt magice si, vreme de mii de ani, ele au fost folosite la fel de mult pentru ritualuri, remedii si ca hrana. Plantele aromatice sub forma de uleiuri si miresme au fost elemente ale practicilor religioase si terapeutice in culturile timpurii din toata lumea.

Ca si plantele de la care provin, uleiurile esentiale au o gama larga de aplicatii in ritualuri si lucrari magice.

Utilizarile magice ale catorva uleiuri esentiale

Amyris poate fi descris ca apartinand Lumii Celeilalte, deoarece sprijina lucrul in taramul astral. Deschide poarta intre zonele constiente si subconstiente ale mintii, stimuland amintirile si amplificand creativitatea, in acelasi timp intensificand visatul si lucrul cu vietile anterioare. Amyris ajuta la eliberarea de conceptii gresite si gandurile negative, croind calea pentru acceptarea de sine, crestere si transformare.

Acest ulei esential este foarte bun pentru a va acorda la ciclurile lunii naturale si la energia lunii, precum si la ritmurile personale. Amyris mai este asociat si cu echilibrul, protectia, scopul si taria.

Anasonul ajuta la dezvoltarea si amplificarea abilitatilor extrasenzoriale, mai ales clarviziunea, si ofera protectie parapsihologica. Aceasta protectie se extinde si la alungarea raului si curatarea energiilor negative. Anasonul este folosit pentru stimularea mintii, ascutirea puterii de constientizare, atragerea spiritelor si conectarea cu alte taramuri.

Anasonul este asociat cu purificarea si consacrarea, dar si cu atragerea de binecuvantari asupa casei. Folositi-l pentru a face fata emotiilor, pierderilor si pentru iubire. Anasonul este asociat cu fertilitatea, cresterea, sexualitatea si casatoria. Este folositor atunci cand initiati schimbare pentru reinnoire si pentru noi inceputuri. Anasonul este asociat si cu echilibrul, cu ciclurile, fericirea, norocul, banii si bunastarea.

Anasonul Stelat este esential pentru crestera capacitatilor mediumnice si sustinerea clarviziunii. Fiind un puternic purificator, acest ulei esential este util in sfintirea altarelor, in risipirea energiei negative. Ungeti fiecare punct cardinal al unui altar pentru a amplifica puterea ritualului. Anasonul stelat sporeste gradul de constientizare si practicile divinatorii si atunci cand intrati in contact cu Lumea de dincolo. Folositi acest ulei in ritualuri pentru manifestarea abundentei, fericirii, norocului si succesului.

Angelica este folosita in ritualuri, purtata este buna pentru protectie impotriva spiritelor rele si a vrajitoarelor. Angelica este un protector, un inger pazitor, El protezeaza impotriva blestemelor si farmecelor, pe care le poate dezlega; de asemeni, este util in protectia impotriva raului si in alungarea raului.  Angelica ofera si protectie in timpul visatului. Este asociat cu lumea cealalta, stabilitatea si longevitatea.

Poate sa decompuna si sa curete energia negativa, furnizand protectie parapsihologica in timpul activitatilor de channeling. Angelica este utila si in rezolvarea problemelor si manifestarea a ceea ce doriti. Oferind sprijin spiritual, ea va ajuta sa va ascultati sinele superior si sa gasiti inspiratie, dezvoltare, vindecare si cunoastere. Uleiul de seminte este deosebit de util pentru echilibru, inceputuri, schimbari si innoiri. Uleiul de radacina este util la impamantare, la pastrarea secretelor. Angelica este utila in ritualurile/terapiile cu Ingeri, este ideala pentru consacrarea unui altar.

Arborele de ceai este un vindecator exceptional, care sprijina atat recuperarea fizica, precum si pe cea emotionala. Dezvolta forta, mareste convingerea si favorizeaza increderea, Avand mari puteri purificatoare, arborele de ceai ofera protectie si ajuta la indepartarea blestemelor. Acest ulei ajuta la formarea unei minti determinate sa descopere scopul adecvat fiecarei sarcini. Folositi-l pentru inspiratie, pentru a amplifica creativitatea si a gasi echilibru in cresterea personala.

Benzoinul este folosit medicinal in Orientul Indepartat de mii de ani. Este ars in templele budiste si hinduse pentru a eleva constientizarea spirituala si a amplifica deschiderea pentru inspiratia divina. Benzoinul este un aliat puternic pentru magie. El poate sa creasca rata de succes in desfacerea farmecelor. Folisiti-l pentru a atrage bani, confort si succes, precum si protectie. Este eficient pentru curatarea negativitatii – mai ales in casa – ca sa faceti loc prosperitatii.

Proprietatile puternice de purificare il fac potrivit pentru pregatirea ritualurilor si consacrarea altarului. Trezeste mintea si o deschide catre inspiratie si catre niveluri superioare de constiinta. Folositi benzoinul pentru concentrare dar si pentru protectie parapsihologica in timpul lucrarilor de proiectie astrala si channeling. Benzoinul mai este asociat cu emotiile, cu vindecarea si cu capacitatea de a alunga tot ce este nedorit. De asemeni, il puteti folosi pentru tarie, vitalitate si intelepciune.

Musetelul Roman – binecunoscut pentru vindecarea emotionala si fizica, musetelul aduce claritate si reusita in comunicare. Ajuta in channeling, sprijina hotararea atunci cand aveti de-a face cu probleme si protejeaza impotriva farmecelor. Folositi acest ulei in ritualurile pentru a atrage frumusetea, iubirea, norocul, banii si prosperitatea. Poate aduce pacea interioara, dreptate si crestere personala. Stimuleaza creativitatea, intuitia, ajuta la manifestarea dorintelor. Folositi musetelul pentru a purifica si a consacra altarul. Este asociat cu abundenta, controlul, ferilitatea si sexualitatea.

Scortisoara – sprijina calatoriile astrale. Folositi acest ulei pentru a amplifica puterea si reusita ritualurilor pentru a atrage si a consolida iubirea, pentru a imbunatati siguranta. Amplifica pasiunea, pofta si dorintele sexuale. Scortisoara este eficienta pentru a stimula vindecarea, longevitatea si innoirea. Folositi acest ulei pentru a va consolida simtul scopului atunci cand va confruntati cu probleme si pentru a amplifica norocul, banii si prosperitatea in viata voastra.

Uleiurile esentiale le poti comanda AICI sau dand click pe numele uleiului esential.

5/5 - (1 vote)
Această intrare a fost publicată în Ezoteric . Pune legătura în semnele de carte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!