Puterea vindecatoare a banalei Muscate

Puterea vindecatoare a muscatei este uimitoare.  Muscata trebuie sa fie prezenta in fiecare familie! Iata de ce …

Muscata are proprietati calmante si antistres, facandu-i pe oameni mai blanzi, rabdatori si buni. De asemenea, ea atrage în casa bunastarea si stabilitatea financiara.

Inteleptii nostri stramosi percepeau muscata drept un simbol al caldurii si armoniei in casa. Intr-adevar, e greu sa ne inchipuim o casa fara muscata.

Potrivit astrologilor, muscata protejeaza de deochi, anihileaza orice energie negativa din casa, se considera un protector.

Puterea vindecatoare a banalei Muscate

Puterea vindecatoare a Muscatei

1. Aroma florii ajuta la depasirea depresiei si intareste sistemul nervos. Daca puneti ghiveciul cu muscata in camera unde este o zona geopatogena, planta va neutraliza toate efectele nocive ale acesteia.

2. Muscata ajuta in dragoste – de aceea aceasta floare trebuie adusa in dar persoanei iubite. Pentru ca iubita sau iubitul sa raspunda la sentimenste, muscata trebuie sa ramana la el acasa.

3. Frunzele contin ulei eteric ce se elimina in abundenta vara, la soare. Astfel, planta se protejeaza de supra incalzire. Exista o parere ca daca muscata se afla afara, atunci pe caldura, la apusul soarelui, se poate observa o lumina deasupra ei. Acest efect apar datorita uleiurilor eterice din planta.

4. Frunzele de muscată alunga molia, mustele si alte insecte.

5. Muscata poate fi folosita contra durerilor de cap si a racelilor. Aceasta planta purifica aerul, ucide bacteriile patogene. Pentru a va energiza, e suficient sa stati cate 10 minute pe zi langa muscata. Pentru purificarea aerului poate fi folosit uleiul de muscata.  3-4 picaturi vor fi suficiente in dispozitivul aromatic.

6. Uleiul de muscata normalizeaza schimbul hormonal. De asemenea, poate fi un afrodiziac. De aceea, in timpul unei cine romantice, picurati 5 picaturi de ulei in lampa aromatica.

7. Muscata este extrem de folositoare pentru oamenii ce sufera de afectiuni ale sistemului nervos, hipertensiune, insomnie, maladii intestinale si cardiace. Muscata ajuta in cazul bolilor hepatice si ale vezicii biliare. Fiind aplicata pe locul afectat, frunza de muscata reduce durerea in cazul otitelor, sciaticii, durerilor de dinti.

8. Vracii populari recomanda in cazul durerilor de dinti sa nu plasati frunza in gura, ci sa o aplicati pe obraz, cu partea exterioara. In sciatica, frunzele se maruntesc, apoi se aplica sub forma de cataplasme pe spate. Acest compres se aplica pe mana si in cazul hipertensiunii (acolo unde se ia pulsul).

9. Muscata in casa previne tumorile. Iar parapsihologii declara ca muscata repara campul biologic al omului, dereglat de boala. Florile de muscata ajuta la vindecarea campului auric.

10. Proprietatile ei energetice sunt: protectie energetica, intarirea si repararea aurei. Arhangheli asociati sunt: Metatron, Mihail si Rafael.

Uleiurile esentiale le poti comanda AICI sau dand click pe numele uleiului esential.

5/5 - (1 vote)
Această intrare a fost publicată în Diverse . Pune legătura în semnele de carte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!