Vindecarea blocajelor psihice

Vindecarea blocajelor psihice

Vindecarea blocajelor psihice se poate face foarte simplu cu ajutorul entitatilor de lumina specializate.

Toti au blocaje psihice mai mari sau mai mici. De aceea, scopul nu este sa scapi definitiv de toate blocajele tale, ci mai degraba sa devi constient de ele si sa le gestionezi pe masura ce isi fac aparitia. Unii oameni se simt rusinati din cauza acestor blocaje si nu sunt dispusi sa si le recunoasca in fata altora.

Multe din aceste blocaje pot fi aduse in lumina constiintei si eliminate (prin vindecarea lor). Existe nenumarate tehnici si instrumente terapeutice care pot fi folosite in acest scop.  Unul din efectele lor minunate este ca au rezultate pozitive inclusiv in alte domenii ale vietii noastre, nu doar in cel pentru care sunt folosite (in cazul nostru, vindecarea blocajelor psihice).

O metoda foarte simpla si la indemana tuturor este vindecarea blocajelor psihice in timpul somnului. 

Cum se face vindecarea blocajelor psihice in timpul somnului?

Atunci cand dormi, mintea ta sceptica se odihneste. De aceea, acesta este momentul ideal pentru o vindecare spirituala. Cand mintea sceptica – mintea constienta este adormita, egoul nu ii mai poate impiedica pe Ingeri sa execute vindecarile lor miraculoase asupra ta.

De aceea, daca te simti pregatit sa eliberezi blocajele pe care le ai la nivel psihic, atunci roaga-i pe Ingeri si/sau pe Ghizii tai spirituali sa vina in timp ce dormi si nu opui nici un fel de rezistenta si sa elibereze aceste blocaje.

Este o metoda exceptionala pentru a va vindeca de dependete, sa eliberati ceea ce nu va place la voi, sa va vindecati bolile, fricile sa va deschideti clavederea etc.

Care sunt entitatile de lumina specializate care te pot ajuta in vindecarea blocajelor psihice?

O entitate de Lumina specializata pe vindecari este Arh. Rafael care se mai numeste si “Dumnezeu Vindeca” cu care puteti lucra. El va ajuta sa va vindecati sufletul, mintea si trupul. Va mai ajuta sa va vindecati relatia cu cei din jur si cu voi insiva. Arh. Rafael este cel care vindeca relatia noastra cu Ingerul Banilor daca am gresit fata de el.

Arh. Rafael are si un acatist pe care puteti sa-l cititi sau pur si simplu il ilvocati astfel:

Invocare catre Arh. Rafael

Draga Arh. Rafael, te rog sa vi la noapte in timp ce dorm si nu opun nici un fel de rezistenta si proiecteaza energia ta vindecatoare asupra mea pentru …. ( a indeparta toate blocajele psihice, pentru a elibera toate temerile care imi blocheaza clarvederea, abundenta, sanatatea, armonia etc. pentru a vindeca boala mea, pentru a vindeca relatia mea cu mine si cu ceilalti etc.) Te rog Arh. Rafael sa ajuta-ma sa …  Multumesc.

Uleiurile esentiale le poti comanda AICI sau dand click pe numele uleiului esential.

Rate this post
Această intrare a fost publicată în Sanatate . Pune legătura în semnele de carte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!