RITUAL PENTRU A PIERDE IN GREUTATE

RITUAL PENTRU A PIERDE IN GREUTATE

Ritual pentru a pierde in greutate

Greutatea este una dintre problemele de baza ale societatii noastre pentru care toata lumea, barbati sau femei, cheltuiesc bani grei pentru a-si mentine silueta, distrusa de stres si de ingrasamintele chimice din legume si fructe.

Practicati ritualul urmator si veti slabi 5 kg, garantat.

Ritual pentru a pierde in greutate

Ritualul se practica timp de 21 de zile, in fiecare seara, inainte de culcare, ideal ar fi sa fie facut la aceasi ora. Pe toata durata ritualului se mananca doar mancare de post. In prima seara vizualizati un zid de culoare galben-cenusiu format din 21 de caramizi. Luati prima caramida si dati-o jos, spunind:

“Pana in data de… ajung la… kg” – si spuneti greutatea voastra fara 5 kilograme.

A doua seara vizualizati zidul, luati o a doua caramida si rostiti iarasi:
“Pana in data de… ajung la… kg”.

Faceti acest lucru pana in cea de a 21-a zi, scazand cate o caramida in fiecare seara. Este foarte important modul in care va concentrati. Inceputul va fi extrem de greu. Veti vedea ca de fiecare data cand vreti sa dati jos o caramida, mentalul vostru o pune la loc. De asemenea, trebuie sa vizualizati si caramizile ramase si pe cele date jos si sa le numarati permanent.

In acest interval de 21 de zile ar fi bine sa va rezolvati si tot ce va frustreaza. Frustrarile, nemultumirile sunt emotii care fac corpul sa acumuleze kilograme.

Folositi Puterea Apei

Paralel cu ritualul de mai sus este bine sa lucrati si cu puterea apei. Seara la dus rugati apele cosmice si apele divine sa spele din structurile voastre toata dizarmonia si tot ce face ca corpul vostru sa acumuleze kilograme in plus. Rugati-le sa modeleze corpul vostru, sa aveti un corp suplu, atragator, armonios si cum mai vreti sa mai fie.

Puteti sa va folositi de puterea apei atunci cand beti apa, ii spune-ti: esti lumina, iubire, armonie, sanatate, etc.

Cei care aveti initieri Reiki cum ar fi:

puteti lucra cu ele si rezultatul va fi mult mai rapid. Pentru cei care vor  aceste acordaje, le ofer doar  la cerere.

4.5/5 - (6 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!