Invocare Ingerului Noului An

Invocare Ingerului Noului An

Mai jos este o invocare de Anul Nou creata de Christopher Dilts, specialist Angel.

Invocare Ingerului Noului An

Apelarea Ingerilor este o practica care se igaseste la toate traditiile spirituale majoritare si s-a dovedit eficienta de mii de ani. Astazi, un numar mare de oameni descopera intreaga putere de a avea proverbiala „Ingerul in coltul lor”.

Invocare Ingerului Noului An

Inger iubit, te chem pe tine.
Ingeri binecuvantati si sacri, mesageri ai lui Dumnezeu, ai bunatatii, mesageri ai Luminii si ai Iubirii, aduceti-ne iluminarea,  intelepciunea, sanatate, lumina si iubirea ca sa ne pregatim pentru acest nou an.

Mesajul Ingerilor

„Suntem Ingeri ai Eliberarii si suntem, de asemenea, Ingerii Imbratisarii Noului. Suntem Ingerii care va vom ajuta sa va eliberati de toate gandurile, actiunile si cuvintele negative.

Suntem Ingerii care venim la tine in timpul iernii pentru a te ajuta sa te pregatim pentru Anul Nou. Venim la tine in acest timp mai linistit, un timp de liniste crescuta, un moment in care poti intra mai usor in linistea propriului suflet.

Cand intri in acest loc din sufletul tau, gasesti un loc ca un put adanc; o fantana si izvoare de improspatare si reincarcare. Acest put al sufletului tau poate fi adanc atras, pentru ca merge pana in adancul eternitatii.

Sufletul tau este etern, nu are inceput si niciun sfarsit si te conecteaza la iubirea si intelepciunea eterna a cerului.

Sufletul tau este intr-o stare constanta de a-si exprima adevarata natura – care este iubirea divina. In continua expansiune, in continua evolutie, experienta sufletului tau parcurge cicluri precum anotimpurile si cicluri precum ziua si noaptea.

Aceste anotimpuri ale sufletului tau sunt un ciclu natural, un proces natural, al evolutiei tale catre o iubire din ce in ce mai prezenta. Va asiguram ca, indiferent in ce anotimp va aflati, va ajutam sa va apropiati din ce in ce mai adanc in imbratisarea iubitoare a Creatorului si a Creatiei.

Va aflati intr-un loc natural de pauza, inainte de inceperea Anului Nou. Va incurajam sa intrati in linistea interioara si sa va intrerupeti cu adevarat si sa contemplati, chiar daca doar pentru cateva minute, in fiecare din aceste zile care duc la Anul Nou.

Anul Nou vine pe timp de iarna, deoarece semnifica o noua nastere. Noua nastere intr-o vreme cu mai mult intuneric, intr-un loc cu mai multa goliciune. Din aceasta claritate si din aceasta liniste renaste propria constiinta. Constiinta ta evolueaza, este renascuta in calatoria ei in expresia deplina a sufletului tau.

Sufletul tau este constant, fix si etern, caci este facut din iubirea originala care a creat toata Creatia. Constiinta ta evolueaza pentru a intelege, experimenta si exprima acest lucru. Va asiguram ca destinatia voastra, un loc de realizare deplina a iubirii vesnice a cerului si a locului vostru in ea, este asigurat.

Eliberati orice frica sau indoiala ca veti reusi in cele din urma – este locul de nastere al sufletului vostru și dreptul din nastere.

Ingerului Noului An

Va rugam sa apelati la noi pentru a va ajuta sa clarificati ce puteti elibera acum. Eliberarea vechiului este un pas esential pentru a va pregati pe deplin pentru Anul Nou.

Va rugam sa revizuiti anul trecut cu compasiune, cu bunatate fata de voi si de ceilalti, cu anumite cunostinte ca tot ceea ce ati experimentat are un scop divin si o intentie iubitoare. Fiecare experienta din acest an trecut trebuie sa fie imbratisata si angajata intr-un loc iubitor de intelegere.

Aceasta intelegere trebuie sa fie cuprinsa de compasiune, de iertare, de bunatate si de apreciere adevarata si autentica. Adevarata si autentica apreciere vine atunci cand va angajati in realizarea voastra mai profunda a puterii si potentei fiecareia dintre aceste experiente pentru a dezvalui natura si conditia propriei constiinte.

Aceasta este cheia – revelatia conditiei propriei constiințe. Tot ceea ce vezi in jurul tau este reflectarea in oglinda a propriei tale constiinte interioare.

Apelati-ne sa va ajutam sa intelegeti si sa imbratisati lectia sufletului vostru care este cuprinsa in fiecare dintre aceste experiente. Va promitem ca va vom ajuta, va vom indruma si va vom conduce catre propriul loc de autorealizare autentica.

Fiecare dintre aceste experiente poate fi binevenita din nou in constientizarea voastra in spiritul unei conversatii, in spiritul de a va angaja dintr-un loc al iubirii cu interesul de a vedea mai profund, de a cunoaste mai complet si de a intelege mai pe deplin cum va pot conduce aceste experiente, sa realizezi deschiderile si blocajele pentru a-ti extinde constiinta.

Bun venit inapoi cele mai importante, cele mai semnificative, cele mai dureroase, cele mai chinuitoare si, desigur, cele mai iubitoare si mai vesele experiente ale anului. Detaseaza-te de emotiile asociate, calmeaza-ti sentimentele, tine un loc al constiintei martorilor iubitori in timp ce iti revizuiesti experientele.

Pregateste-te mai departe imbratisand un sentiment profund de iubire si minune. Permiteti-va sa vizionati si sa treceti in revista aceste experiente asa cum v-ar face o piesa de teatru, un film sau un program radio. Pur si simplu fitu martori si observati.

Permiteti-le Ingerilor vostrii sa va poarte prin aceste experiente in acelasi mod in care fantomele trecutului, prezentului si viitorului Craciunului il poarta pe Ebenezer Scrooge in povestea „Un Carol de Craciun”. Permiteti-va sa-i vedeti cu adevarat pe cei din jurul vostru – vedeti-le vietile, iubirile, temerile, pozitivele si negativele lor intr-un context al propriei evolutii si autorealizare.

Pe masura ce examinati si binecuvantati fiecare experienta, cereti-ne sa va ajutam sa primiti cea mai inalta intelepciune si realizare pe care o are fiecare experienta.

5/5 - (1 vote)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!