Aranjarea mesei de Revelion

https://www.centruldesanatategabriela.ro/?p=19659&preview=true
Aranjarea mesei de revelion
Masa de Revelion trebuie aranjata intr-un fel astfel incat sa fie un activator al prosperitatii, abundentei, sanatatii, succesului in noul an.
Fata de masa sa fie de culoare rosie dar nu din plastic deoarece rosul reprezinta energie, fericire si noroc. Sub fata de masa putem aseza 8 bancnote de 1 leu, 10 lei, 100 lei, 1 dolar, 1 lira, 1 yuan etc. sau o bancnota de 100 pentru atragerea prosperitatii.
Pe masa se aseaza 8 citrice ( portcale, mandarine, pomelo , lamai, grapefruit, mandarine, ananas, minole, clementine, etc. ) o sticla de sampanie cu ambalaj auriu, o sticla de vin rosu, fursecuri care contin nuci ( alune, migdale, fistic ).
Se mai pun 8 boluri cu 8 tipuri de seminte ( alune, migdale, fistic, caju, nuci, seminte de floarea soarelui etc ). Ideea principala este ca masa de Anul Nou sa fie foarte bogata si diversificata incepand de la felurile principale de mancare pana la bauturi, deserturi si fructe.
Deasemeni, pe masa de revelion nu trebuie sa lipseasca placintele sau coltunasii cu monede in interior. Traditia spune ca cei care vor gasii bani vor avea un an imbelsugat. Legumele fierte, racii, crabii, stridiile, algele, carnea de vita, porc, oaie nu trebuie sa lipseasca dupa masa voastra de Anul Nou.  Foarte important – puiul, gaina, curcanul, nu trebuie sa fie pe masa de revelion.
Portocalele, lamaile, grepfruit, mandarine, pomelo, struguri albi cu forma rotunda si culori calde – auriu – care simbolizeaza bogatie, succes si prosperitate continua.
La fel nu trebuie sa lipseasca pestele de pe masa de Anul Nou – peste ( crap, caras, somn ) care reprezinta norocul de bani si abundenta.
Pocnitorile si artificiile sunt foarte importante deoarece purifica Noul An. Dupa ora 00:00 se ofera de catre parinti, copiilor, plicuri rosii pline de bani pentru ca Anul Nou sa fie unul prosper.
In primele doua zile ale anului nu se matura si nu se arunca gunoiul pentru ca se spune ca se alunga norocul din casa.
Mai puteti pune pe masa o planta; craciunita, planta banilor, bambus, vasc, crenguta de brad, etc. Decorati masa de revelion cu lumanari rosii, servetele rosii, aurii. Alege culoarea lumanarii in functie de ce vrei sa atragi in noul an.
  • Aurie: Pentru a atrage bani si abundenta in viata ta.
  • Rosu: Pentru a aprinde flacara iubirii.
  • Roz: Pentru a gasi o iubire ideala in viata ta.
  • Albastru: Pentru a-ti atinge obiectivele profesionale sau pentru a-ti schimba locul de munca.
  • Verde: pentru sanatate.
  • Galben: Pentru a atrage afaceri.
  • Alb: Pentru a vindeca orice relatie sau pur si simplu pentru a dobâadi pace.
  • Violet: Pentru a transmuta negativul in pozitiv si pentru a elimina toate energiile rele din viata ta.
Puneti 8 bomboane rotunde invelite in poleala aurie, 8 banuti de ciocolata in poleala aurie. Folositi-va creativitatea.
Pe cat posibil sa aveti la masa un numar par de scaune, tacamuri, farfurii, pahare, etc.
In Aranjarea mesei de revelion trebuie sa predomine numerele 1,6,8,9 – 8 tipuri de fructe, 8 tipuri de seminte , cate 8 galuste, cate 8 pesti s.a.m.d.
Pentru a atrage prosperitatea, belsugul, succesul folositi, alimente, vase, decoratiuni in forma rotunda, ovala; in culori; rosu, auriu, verde, galben, maro.
4.8/5 - (9 votes)
Această intrare a fost publicată în Diverse . Pune legătura în semnele de carte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!