Cinci modalitati de a elibera kilogramele cu Reiki

Cinci modalitati de a elibera kilogramele cu Reiki

Daca incerci sa eliberezi kilogramele acumulate in plus de corpul tau, stii probabil ca dietele nu functioneaza mereu asa cum ar trebui, si cand functioneaza nu dureaza pentru mult timp, asa cum ar trebui.

Sau nu reusim mai degraba sa ne tinem de dieta.

In continuare va spun cateva metode care sa va ajute.

Cinci modalitati de a elibera kilogramele cu Reiki

  1. Trimiteti intotdeauna Reiki pe mancare cu intentia ca energia vindecatoare sa fie descarcata in corpul tau, ca mancarea sa fie digerata si sa te ajute sa devii mai sanatos, fericit si sa iti faca corpul mai puternic.
  2. Iubeste-ti corpul. Spune-ti ” Imi iubesc corpul” si urmareste cum te simti. Daca opui rezistenta, relaxeaza-te, fa un pas inapoi si lasa lucrurile asa cum sunt. Incepe sa iti trimiti Reiki si adu sentimente de pace in interiorul tau. Repeta aceasta metoda pana te simti in largul tau.
  3. Bea apa energizata cu Reiki. Imagineaza-ti ca intra in corpul tau si te curata. Spune asa: ” Fie ca aceasta apa sa elimine toate toxinele care nu imi sunt benefice „
  4. Scrie pe o foaie o afirmatie pozitiva care rezoneaza cu tine si are un mesaj benefic. Cum ar fi: ”Eliberez kilogramele acumulate in plus in cel mai sanatos mod, pentru binele meu Suprem„. Pastreaza acest biletel cu tine si trimite-i energie zilnic, de mai multe ori pe zi. Poti folosi …Hon Sha Ze Sho Nen.
  5. Foloseste un cristal galben: topaz, ochi de tigru, umple-l cu energie si plaseaza-l pe chakra plexului solar. Continua sa trimiti energie acestei chakre. Plexul solar are de-a face cu puterea ta si acest exercitiu te va echilibra, iti va da determinare.

Acordaj la cerere si pe energia:

5/5 - (2 votes)
Această intrare a fost publicată în Sanatate . Pune legătura în semnele de carte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!