Aromaterapia si Cristalele

Aromaterapia si Cristalele, doua tehnici de vindecare stravechi care au rezistat timpului si cu rezultate uimitoare.

Vindecarea cu cristale este o terapie care se adreseaza dezechilibrelor si punctelor slabe din corpul energetic subtil. Se utilizeaza diverse varietati de cristale de stanca din familia cuartului. Tamaduitorii isi folosesc capacitatile de vindecare innascute, pe care le transmit prin intermediul cristalului in organismul pacientului.

Aromaterapia si Cristalele

Subtila energie vindecatoare a terapeutului, amplificata de vibratiile tamaduitoare ale cristalului, este directionata in acele zone ale organismului care necesita echilibrare sau eliberarea energiilor negative ori stagnante.

Vindecarea cu ajutorul cristalelor este o terapie destul de sofisticata, ce necesita o pregatire constiincioasa pentru dezvoltarea propriei energii tamaduitoare, dar si cunostiinte despre cristale si despre modul lor de utilizare. Totusi, cristalele pot fi utilizate in moduri simple impreuna cu aromaterapia, obtinandu-se efecte considerabile.

O modalitate simpla de conectare la energia vindecatoare a cristalelor de cuart este purtarea lor pe piele.  Cristalele sporesc energia subtila atunci cand sunt utilizate in cadrul aromaterapiei.  Daca faceti cuiva un masaj aromaterpeutic, puteti aseza cate un cristal in cele patru colturi ale zonei in care veti lucra (pe masa de masaj, pe patul de terapie, etc.) Sau puteti sugera persoanei sa tina cate un cristal in fiecare mana. In ambele cazuri, incercati sa folositi cristalele pe cat posibil similare ca dimensiuni si culoare.

Uleiurile esentiale pot reface echilibrul si armonia chakrelor. Desi acestea fac parte din corpul subtil, tehnicile aromaterapeutice, precum masajul si baile, pot avea un efect pozitiv asupra lor. Parfumurile aromaterapeutice care includ uleiurile esentiale relevante pot fi aplicate direct pe chakre.

O alta metoda mai subtila presupune sa selectati un ulei esential adecvat, sa turnati o picatura in palme si sa frecati mainile una de cealalta. Faceti apoi masaj auric pe zona extinsa a chakrei, dinspre exterior catre interior si dupa aceea chiar deasupra chakrei. Daca doriti, puteti include in acest tratament si un cristal de cuart.

Puteti comanda AICI uleiurile esentiale, uleiuri de masaj si multe altele.

Rate this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!