Activarea canalului banilor cu ajutorul Runelor

Activarea canalului banilor cu ajutorul Runelor

Activarea canalului banilor cu ajutorul Runelor

Aceasta formula runica este pentru activarea canalului banilor, pentru atragerea abundentei financiare, prosperitatii, bogatiei, succesului in afaceri si acumulare de bunuri materiale.

Aceasta formula nu iti v-a aduce nici un bani si nimic fara sa muncesti, fara sa faci ceva. Banii nu cad din pom. Banii sunt o energie care se intoarce la tine in schimbul efortului si timpului depus pentru ceva anume.

Aceasta formula runica te ajuta sa-ti gasesti servici daca nu ai, sa schimbi serviciul cu unul unde esti mai bine platit, te ajuta sa gasesti si alte surse de venit in afara salariului, te ajuta sa-ti dezvolti afacerea daca ai, sa creasca si sa fie prospera. Aceasta formula va deschide canalul banilor atat pentru tine cat si pentru partenerul tau de viata daca ai un partener sau esti casatorit.

Aceasta formula are nu doar menirea de a largi la maximum canalul financiar, cu ajutorul ei vei putea sa pui niste bani deoparte ca apoi sa poti sa-i investesti, sa cumperi un bun (casa, masina etc.) la care visezi.

Descrierea runelor din formula

Fehu – runa banilor, foarte mult folosita pentru castig si bunastare materiala. Este runa banilor si muncii active. Asa cum am spus banii se intorc la tine in schimbul unui efort depus. Aceasta runa nu este pentru cei care viseaza sa castige la loto, aceasta runa te va trezi din vise si te va pune la munca. Fehu este pentru cei pe care nu-i sperie munca.

Jera – runa roadelor si ciclului in miscare, este ceea ce urmeaza sa primesti in schimbul efortului depus. In aceastra formula ea va aduce bani.

Ingwaz – runa generatoare de idei, de bani, simbolizeaza samanta pe care o vei semana. Aceasta runa iti va da multa energie, motivatie sa mergi spre realizarea dorintelor tale. Vei vedea clar posibilitatile de castig, vei pune in practica ideile si vei face bani.

Othala –   runa care reprezinta stabilitate, bogatie. Este runa unei casa puternice cu o familie care are un statut in societate. Este rezultatul muncii tale binemeritate. Acest rezultat va merge mai departe ca mostenire la urmasii tai. Te va ajuta sa aculumezi abundenta materiala si sa o menti pentru totdeauna.

Activarea canalului banilor cu ajutorul Runelor

Formula este alcatuita din urmatoarele rune: Fehu, Jara, Ingwaz, Othala.

Formula este menita sa lucreze pe termen lung, de minim un an.  Aceasta formula runica se activeaza cand Luna este in crestere si intr-o zi de luni. O scri pe o fotografie de-a ta, atunci cand ai o stare buna, esti cu energie pozitiva, te simti bine.

Inainte de a lucra cu aceasta formula de activare a canalului banilor este bine sa-ti faci o curatare a canalului banilor si o purificare a lui. Astfel vei indeparta obstacolele, piedicile, blocajele, limitarile, programele negative si tot ce te tine sa nu faci bani. Pentru a face aceasta curatare a canalului financiar citeste articolul Cum sa ne eliberam de saracie cu ajutorul Runelor. 

Dupa ce desenezi Runele pe poza spui urmatoarele cuvinet pentru activarea lor:

Fehu, Jara, Ingwaz, Othala, aceasta formula runica imi activeaza potentialul banilor la maxim, ma adapteaza la percetiile pamantesti, ma ajuta sa vad clar oportunitatile de castig si profit. Atrage sume mari de bani si genereaza energie pentru toate acestea. Eu atrag banii ca un magnet, sunt plina de energie si cu usurinta generez orice suma de bani transformand-o in bunastare materiala. 

Canalul meu financiar se activeaza la maxim creand o enorma atractie a banilor si posibilitatilor de profit. Veniturile mele cresc exponential la fel si bunastarea mea financiara, creste zi de zi tot mai mult. Asa este!

Este indicat ca dupa ce faci activarea acestei formule sa nu mai faci curatari profunde cu rune pentru bani, astfel sa le dai voie runelor din formula data sa lucreze.

Poti sa mai lucrezi si cu alte formule runice dar sa fie legate de bani si prosperitate financiara. Citeste ci articolul: Atrage banii si succesul cu ajutorul runelor. 

4.3/5 - (3 votes)

Un comentariu la „Activarea canalului banilor cu ajutorul Runelor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!