Cum sa ne eliberam de saracie cu ajutorul RUNELOR

Cum sa ne eliberam de saracie cu ajutorul RUNELOR

Aceasta este formula runica de curatare a canalului financiar. Ea este alactuita din runele:

Eihwaz, Fehu, Hagalaz, Ingwaz si Dagaz

Cum sa ne eliberam de saracie cu ajutorul RUNELOR

Aceasta formula este pentru persoanele care au greutati permanente cu banii si acumularea lor, esti intr-o situatie materiala fara iesire, vrei mai multi bani, vrei sa te eliberezi  de blocaje financiare, concepte, programe care nu te lasa sa fi la nivelul bunastarii materiale pe care  il doresti.

Formula va fi ca un restart sa spun asa, o reinoire, o transformare a realitatii legate de bani si avutie. Trebuie sa ai clar in minte ce vrei si atunci aceasta formula runica te va ajuta sa faci un salt puternic ca sa te ridici la nivelul financiar pe care ti-l doresti. Va trebui sa fi pregatit si pentru niste schimbari absolut radicale. Este posibil sa-ti pierzi job-ul daca nu este benefic, sa-l schimbi cu altul care sa iti aduca nivelul financiar dorit, sa pleci de la job si sa-ti deschizi afacerea ta, etc.

Formula se activeaza cand faza Lunii este in descrestere, atunci este momentul prielnic si ne ajuta si energia planetara sa eliberam tot ce ne blocheaza. Curatarea va dura 9 zile.

Efectele pe care le veti simti in urma activarii acestei formule sunt: eliberarea de programe care duc la saracie, blocaje, frici si tot ce te incurca sa faci bani.

Runele vor face ceea ce li se cere si in viziunea lor poate actualul loc de munca la care esti te tine pe loc sau ai o afacere neproductiva de care trebuie sa te eliberezi.

Descrierea runelor ce alcatuiesc formula de curatare a canalului financiar

Eihwaz – este runa mortii si renasterii, runa transformarii totale, simbolizeaza restartul, toate programele negative care te impiedica sa vezi posibilitatile de a atrage banii vor fi distruse de ea si vei incepe de la zero cu un program nou orientat spre a atrage bunastarea materiala si prosperitatea.

Fehu – este runa care simbolizeaza banii, bunurile materiale cat si limitarile subconstientului pe care trebuie sa le depasesti pentru a merge spre prosperitate. In aceasta formula Fehu arata ce anume cureti, adica cureti canalul banilor si constrangerile care te impiedica sa ii ai.

Hagalaz– runa centrala – este runa de curatare cu efect de distrugere si eliberare. Ea iti va indica clar de ce anume trebuie sa te eliberezi ca sa faci o schimbare spre progres.  Este posibil sa ai niste stari nervoase care te vor obliga sa iei niste decizii radicale. Spre exemplu: sa te supere sefu si sa-ti dai demisia, etc.

Ingwaz – este runa banilor, a doua dupa Fehu, ea semnifica energia materiala la etapa formarii ei. Ea iti va da energie si puterea vointei sa iesi din niste situatii din care nu vezi nici o scapare. Dupa ce va fi curatat canalul banilor Ingwaz va fi samanta din care va creste ceva.  Fa-ti un plan cum vei genera bani pe viitor. Ingwaz va fi ideea, va fi acea samanata din care va creste ceva maret.

Sa nu te astepti ca iti vei curata canalul financiar si iti vor pica banii din cer fara munca. Orice idee care crezi ca este generatoare de bani dezvolt-o in mintea ta. Ingwaz este samanta care va incepe sa materializeze aceasta idee in lumea noastra materiala.

Dagaz – este runa care face curatenie, pune lucrurile in ordine, le aseaza cap la cap.

Cum activezi formula runica de curatare a canalului financiar?

Ia o foaie de hartie si scrie absolut toate motivele pentru care nu esti multumit in privinta banilor, ce in viziunea ta te incurca sa generezi bani. Scrie si problemele finaciare pe care le ai de exemplu: am salariu mic, sunt nemultumit de mine si cum interactionez eu cu banii, sunt nemultumit de canalul meu financiar, nu pot sa-mi platesc creditele si datoriile, nu merge afacerea, imi este frica sa investesc, etc.

Dupa ce ai scris pe foaie toate nemultumirile tale legate de bani, afacerea ta care nu merge la nivelul la care vrei, etc. ia un marker, o carioca si scrie formula runica de curatare a canalului financiar peste ceea ce ai scris deja. Culoarea cu care scri aceasta formula runica este culoarea rosie, dar ea trebuie sa fie accentuata, vizibil, peste nemultumirile tale legate de bani. Apoi sufli peste aceste rune cu intentia de a le activa.

Pune cele 4 elemente: apa, foc, aer, pamant in punctele cardinale asa cum urmeaza: Aer in est, Foc in sud, Apa in vest si Pamant in nord si hartia in mijloc. Pentru elementul aer aprinzi un betisor parfumat, pentru foc, aprinzi o lumanare rosie, pentru pamant pui un cristal, pentru apa pui un pahar cu apa.

Formula de activare

“Eihwaz, Fehu, Hagalaz, Ingwaz si Dagaz, aceste rune vor sterge si vor curata toate programele negative din subconstientul meu, care ma impiedica sa am o viata prospera, o afacere prospera si de succes. Canalul meu financiar se va elibera de blocaje, piedici, frici si orice constrangeri care nu-mi dau voie sa generez bani. Orice idee nesanatoasa sau afirmatie gresita despre bani care s-a intiparit in constientul si subcontientul meu si nu imi dau voie sa am o viata prospera si sa vad posibilitatile de castig aici si acum se curata si se distrug. Canalul meu financiar este nou, curat, deschis si transformat. Asa este!”

Adapteaza formula de activare cu cuvintele tale, in functie de nevoile tale.

Foaia se poarta cu tine timp de 9 zile. Dupa 9 zile vei arde foaia cu senzatia de eliberare si transformare. Dupa aceste 9 zile poti sa faci urmatorii pasi: fa-ti noi planuri si orienteaza-te catre noi realizari.

5/5 - (4 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!