Curatarea profunda a structurilor cu ajutorul Runelor

Curatarea profunda a structurilor cu Rune e se face cand luna este in descrestere. Aceasta formula va initia un proces de transformare si reinoire.

Aceasta formula runica este pentru cei care au probleme de sanatate, pentru cei care va simtiti obositi, stresati, epuizati, nemotivati, daca aveti blocaje in viata, frici, depresii, probleme in familie, doriti o schimbare spre mai bine, doriti o viata noua, etc.

Formula de curatare este: Eihwaz, Sovulo, Hagalaz, Sovulo, Jara. O formula foarte agresiva dar foarte eficienta care iti poate schimba radical viata.

Ca sa incepi o etapa noua este necesar sa te elibereti de toata energia veche, de energiile stagnante, intepenite, blocaje si de tot ce te tine blocat pe loc. Aceasta formula te va curata de energie negativa, blocaje, eliberare de persoane care te tin pe loc, sterge programele negative de boala, sterge programele negative de saracie, curata organismul pe diferite nivele: material, astral si mental.

Senzatiile in corp vor fi diferite pentru fiecare persoana in parte in functir de cat si ce este de curatat. Vei simti disconfort, dureri in unele regiuni ale corpului, posibil febra, tremur, nervozitate, stari ciudate ras-plans, etc.

Dupa o saptamana vei avea senzatia ca te-ai eliberat de ceva, te vei simti usurat si eliberat.

Hagalaz – runa centrala de curatare, este o runa cu putere distrugatoare, dar totodata este runa evolutiei. Dupa ce ea va distruce tot ce este vechi, intepenit si ne-necesar, vei trece la un alt nivel de evolutie. este un proces de reinoire care nu poate fi evitat.

Eihwaz – runa mortii si renasterii, este runa transformarii totale. Aceasta runa reprezinta moarte EU-lui plin de complexe, remuscari referitor la trecut, si renaste noul EU curat, nou, evoluat.

Sowulo – in aceasta formula este dubla, runa aceasta are rol de amplificator pentru celelalte rune.  Deci Hagalaz, Wihwaz si  Jera vor lucra la putere maxima.

Jera – este runa rezultatului, roadelor, este ciclul in miscare.  Ea va rodi runele una dupa alta in aceasta formula, ca curatarea sa aibe efect si sa nu ramana nici o farama de energie negativa care sa nu fie reinoita si curatata. Aceasta runa se roteste, se roteste cu viteza foarte mare si va scoate la suprafata toata murdaria. Din acest motiv vei experimenta din cele mai diverse stari emotionale.

Curatarea profunda a structurilor cu Rune

Aceasta formula se va activa cand Luna este in descrestere pentru ca energia Lunii in decrestere ajuta la eliberarea de tot ce nu iti mai este de folos. Luna este astrul emotiilor, trairilor, a lucrurilor ascunse, ce am bagat sub pres de-a lungul timpului.

Faza de descreste a lunii dureaza 2 saptamani, iar aceasta furmula runica se va actica odata la 7 zile. Nu este necesar sa scri runele pe corp sau pe poza sunt de ajuns doua meditatii cu formula runica de curatare. Daca simti ca curatarea nu a fost completa, luna urmatoare cand va fi din nou Luna in descrestere repetati procesul de curatare. Se poate face aceasta curatare  de 3 ori adica 3 luni la rand cand este Luna in descrestere.

Activarea formulei de curatare

Activarea formulei se va face printr-o meditatie.

Aprinde o lumanare, betisoare parfumate daca ai, sa ai un cristal de: turmalina neagra, cuartul fumuriu, ametist in apropierea ta sau in mana.

Inspiri expiri adanc te concentrezi pe prima runa Eihwaz, memoreaza cum arata ea, inchide ochii si vizualizeaz-o cu mintea, realizeaza transformarea aici si acum, tot ce este vechi, rau si urat moare. Incepi sa vizualizezi acele parti negative, programe negative, boala, dezechilibre, blocaje, etc. vizualizezi cum dispar, pleaca din structurile tale si tu ramai o persoana noua, curata. Spui:

Aici si acum Eiwaz ma transforma  in ceea ce vreau sa fiu.

Vizualizeaza acea persoana noua care tu vrei sa devi. Da-i runei Eihwaz programul de transformare la care sa lucreze. Deschide ochi si vezi cum arata runele Sowulo Hagalaz Sowulo, memoreaza-le.

Aici si acum aceste rune Sowulo Hagalaz Sowulo vor distruge si ma vor elibera de toate programele negative, idei nesanatoase care nu-mi dau voie sa ma dezvolt ca persoana, ma vor elibera de programele de boala si atacurile de magie distructiva a corpului si al mintii, de blocaje care ma duc la saracie si la nemotivare, ma curat de toate acestea cu puterea acestor rune si prin vointa mea. Asa este!

Lasa runele sa-si faca treaba sa curete, tu doar vizualizeaza cum ele lucreaza si curata, purifica fiecare particica a corpului, a sufletului si a mintii tale.

Aici si acum se nimiceste orice program care ma impiedica sa merg spre dezvoltare spirituala, se distrug blocaje energetice care ma impiedica sa atrag sufletul pereche (daca este cazul), orice frica si neincredere in viitor, pentru realizari in cariera, reusita in afaceri, creatie, orice ma impiedica sa ma realizez, se distruge si dispare in acest moment. Sunt noua, curata, sunt cea care vreau sa fiu.

Vizualizeaza runa Jera si imagineaza-ti  cum genereaza o miscare ciclica a intregii formule, astfel incat sa nu ramana nici un coltisor in interiorul tau neatins, maturand si curatand totul si rezultatul este o curatare profunda. Vizualizeaza rezultatul dorit. Fixeaza acest rezultat adanc in subconstient, EU-l pe care il vezi in acest moment este cel care vrei sa fi.

Acum concentreaza-ti atentia pe intreaga formula de curatare  Eihwaz, Sovulo, Hagalaz, Sovulo, Jara, toate problemele, bolile, saracia, lipsa, blocajele, insuccesul, ficile, nu mai sunt.  Te-ai eliberat de ele, acum poti orice.

Pot orice!  Pot orice! Pot orice! M-am curatat, m-am eliberat, m-am transformat. Asa este!

5/5 - (1 vote)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!