Formula Runica de impacare in cuplu

Formula Runica de impacare in cuplu Formula Runica de impacare in cuplu

Formula Runica de impacare in cuplu

Aceatsa constructia runica se numeste Impacare, este formula pentru cupluri care s-au certat sau se cearta mai mereu din diverse motive.

Aceasta formula runica este compusa din 6 rune care vor ajuta cuplul sa gaseasca un echilibru, o impacare, o rezolvare a problemelor lor.

Descrierea Runelor de impacare in cuplu

Runa centrala este runa Gebo, ea va aduce echilibrul necesar ca situatia de conflict sa fie rezolvata.

Kenaz – reaprinde focul pasiunii dintre cele doua persoane, este aici pentru a face lumina, face sa creasca atractia iubirii dintre cele doua persoane, dorinta sexuala, dorinta de a fi mai aproape unul de celalalt, de-asi petrece mai mult timp unul cu celalalt.

Teiwaz si Berkanna  – aici ele simbolizeaza barbatul si femeia, Teiwaz – energie masculina, Berkanna – energie feminina. Sunt cele 2 persoane pe care vrem sa le aducem la impacare.

Sowulo – runa care va aduce claritate in situatia dificila a cuplului, ea va indica cuplului solutia cea mai potrivita pentru fiecare din ei. Este runa soarelui care aduce doar succes, biruinta si energie pozitiva.

Wunjo – este runa bucurie, fericiiri si placerii. Va aduce armonie si bunavointa intre parteneri, se vor bucura unul de celalalt la nesfarsit. Ea va fixa rezultatul final pe care cei doi parteneri si-l doresc astfel incat cuplu sa traiasca mai departe fericiti si impreuna, in armonie, intelegere, primind si oferind clipe de placere unul altuia.

Activarea Formula Runica de impacare in cuplu

Formula se activeaza cand Luna este in crestere. Pe o foaie de hartie se scriu datele celor 2 persoane; intai cele ale barbatului, iar apoi cele ale femeii. Se scrie nume prenume si data nasterii (zi, luna, an) pentru barbat prima data sus si apoi dedesubt cele ale femeii.

Cu o carioca sau marcar de culoare rosie se deseneaza contructia runica pentru impacarea celor doi.

Formula Runica de impacare in cuplu

Activarea incepe din momentul in care scri simbolul. Formula va lucra mai puternic daca tu esti persoana din cuplu care doresti sa va impacati. Poti sa faci si pentru alte persoane dar cu acordul lor. Activarea se face cu foc ca sa se aprinda flacara pasiunii dintre parteneri. Se aprinde un bat de chibrit si se va face cu el pe deasupra hartiei 3 cercuri fara sa-i ia hartia foc si spui:

“Prin puterea acestor rune fie ca (spui prenumele barbatului si al femeii) sa aibe liniste si pace, sa uite de cearta si suparare, cat mai curand sa se impace. Asa sa fie!”

Poti spune cu cuvintele tale ceea ce iti doresti, dar ai grija sa nu incalci liberul arbitru al celuilalt ca iti faci karma nevirtuasa. Dupa activare se pune foaia intr-un plic de culoare rosie sau o invelesi intr-o hartie rosie. Este posibil ca simbolul sa lucreze ceva timp, de la 2 saptamani pana la 2-3 luni asa ca ai rabdare si odata pe luna cand faza Lunii este in crestere scoti foaia din plic si mai spui odata activarea. Se poate face aceasta de 3, 6, 9 ori pana cand ai rezultatul dorit.

5/5 - (1 vote)
Această intrare a fost publicată în Rune . Pune legătura în semnele de carte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!