Ritual pentru Prosperitate

Ritual pentru Prosperitate
Ritual pentru Prosperitate
Acest ritual este bine sa fie facut cand Luna este in crestere sau este Luna Noua. Ideal ar fi sa fie facut intr-o zi de joi si la ora planetara a lui Jupiter (decarca aplicatia gratuita pe telefon pentru ora planetara si vezi cand este ora lui Jupiter). Il acel moment puterea lui de manifestare este maxima.
Inainte de a te apuca de ritual aprinde o lumanare de culoare verde, portocalie sau daca nu ai poate fi si alba. Aprinde un betisor parfumat. Sapala bine bolul in care vei face ritualul cu apa si sare, purifica-l cu betisorul parfumat.
Fa acest ritual cu fata catre Est. Poti spune o rugaciune daca simti. Ideal ar fi sa faci inainte un ritual de curatare a canalului financiar sau sa spui un algorit de curatare a canalului financiar, pentru a te asigura ca nu sunt blocaje, piedici.
Trebuie sa ai in minte clar scopul pentru care faci ritualul. Scopul poti sa-l scri si pe o hartie si sa-l pui in bol.
Intr-o stare de calm, stare de bine te apuci sa faci ritualul dar pastrand in minte permanent scopul pentru care il faci.

Ritual pentru Prosperitate

Ce ai nevoie pentru a face ritualul?

– Orez alb.
– 7 monede, cu valoari diferite, pe care le ai.
– 1 mar rosu
– 1 bol mic din sticla alba
– 7 frunze de dafin
Pune orezul in vas, deasupra pune celor 7 monede, asezate in bol. Peste toate se pun cele 7 frunze de dafin, iar deasupra marul.  Pastreaza bolul in casa, la birou, la sediul firmei, intr-un loc ferit de vizitatori sau famile.
Schimba marul atunci cand este necesar, cand apar pete pe el sau incepe sa se strice, schimba-l cu unul proaspat.
Cand se face schimbarea, marul stricat trebuie aruncat la gunoi, intelegem ca energia lui a fost deja folosita si directionata acolo unde este nevoie. Trebuie sa stea asa, maxim o luna. La final arunci orezul si marul, iar monedele si bolul vor fi spalate cu sare si se pot folosi alta data la ritual.
Vei putea sa refaci, cand vrei, dupa cum este necesar.
Lasa-ti intuitia sa te ghideze…!
5/5 - (1 vote)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!